IT & C

#apple #iphone #android # siri #iOS #asistent personal #Google Now

Siri are un concurent pe masura: Google Now

Google a lansat, la inceputul acestei saptamani, un nou serviciu, Google Now, un fel de "asistent personal", care concureaza cu cel al Apple.

Noul Google Now este un serviciu disponibil atat pentru dispozitivele care functioneaza cu Android, cat si, spre marea surpriza, pentru cele care utilizeaza iOS.

Aceasta initiativa a Google vine dupa ce, in decembrie 2012, serviciul Maps a fost implementat de Apple pe terminalele sale, fapt ce a adus milioane de dolari in contul Google. Aceasta implementare s-a facut dupa ce serviciul de harti pentru iPhone si iPad a fost asupru criticat chiar si de cei mai infocati utilizatori ai Apple.

Google sustine ca noul sau serviciu Google Now este mult mai performant decat Siri si ofera utilizatorului informatii chiar inainte ca aceasta sa le ceara. Acest lucru este posibil, deoarece noul sistem se ghideaza dupa cautaurile anterioare facute de utilizator pe motorul de cautare.

Sursa foto: androidandme.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele