IT & C

Serviciul muzical online al MTV, lansat pentru teste publice

Principalul punct de atractie al Urge este integrarea sa in Microsoft Windows Media Player (WMP) 11, care se lanseaza de asemenea in faza de teste publice. Urge utilizeaza functia de navigare a WMP 11 si le permite utilizatorilor WMP 11 sa achizitioneze si descarce muzica fara a deschide o noua fereastra.

Serviciul MTV este in mare parte asemanator in ceea ce priveste functiile si tarifele cu alte servicii de muzica online, inclusiv Napster si RealNetworks. Abonamentul lunar va costa 9,95 dolari pentru cei care doresc sa asculte muzica pe computerele lor si 14,95 dolari pentru cei care doresc sa descarce melodiile pe playerele lor portabile. Mai mult decat atat, serviciul ofera o perioada de incercare de doua saptamani, fara nici o obligatie si fara necesitatea precizarii numarului cardului de credit.

Urge le va permite utilizatorilor sa descarce un numar nelimitat de melodii din arhiva de peste doua milioane de piese, dar acestea nu vor mai putea fi rulate in momentul in care utilizatorul inceteaza plata abonamentului lunar. Interesant este ca, asemenea serviciului iTunes, Urge va vinde de asemenea download-uri permanente, la pretul de 99 de centi pe melodie.

Initial, Urge va oferi si stream-uri video, urmand ca download-urile video sa devina disponibile in cursul acestui an.

Presedintele MTV Networks Music Group, Van Toffler, a declarat ca Urge va oferi si continut in exclusivitate, din arhiva TRL sau MTV Unplugged.

Serviciul MTV este oferit cu versiunea beta a WMP 11 si va utiliza cateva din functiile noi ale acestuia, precum cele care faciliteaza navigarea in colectii foarte mari de muzica.

Urge nu este compatibil cu sistemele Apple Macintosh si cu playerele iPod.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele