IT & C

#serviciu hosting #romania #microsoft #ceod

Se lanseaza noi servicii de hosting pentru Romania

Central Europe On-Demand , impreuna cu Microsoft, anunta lansarea primului parteneriat pan-european cu o oferta online pentru aplicatii "software as a service" (SaaS), destinate firmelor mici si mijlocii din Romania.

Acesta este primul serviciu de hosted mail, unified comunication (inclusiv conferinte si video-conferinte) si de back-up oferit in toata Europa Centrala.

Microsoft la pachet

Central Europe On-Demand ofera microsoft exchange server 2007, Microsoft Office Outlook 2007, Microsoft Windows SharePoint Services 3.0, Microsoft Office Communications Server 2007, aplicatia Microsoft Dynamics CRM si On-line Back-up and Recovery.

Serviciile sunt oferite prin intermediul unei platforme de hosting carrier-grade, garantata 99,99%, localizata in spatii de servicii securizate si livrate de furnizorii de telecomunica?ii. Toate acestea sunt disponibile la doar o parte din costul unui serviciu in-house si includ mesagerie standard microsoft exchange 2007 la un cost de 5 pana la 15 euro pe luna.

Compatibilitate

saas se potriveste atat companiilor mici, cat si celor mari datorita riscului redus pe care il presupune, cat si datorita posibilitatii pe care clientii o au de a schimba aplicatiile care nu li se potrivesc in favoarea altora. In contextul economic actual, SaaS devine o optiune eficace de a controla costurile, furnizand in acelasi timp serviciile de baza necesare in administrarea afacerilor.

Acest mod de abordare ofera companiilor oportunitatea de a profita de cele mai bune aplicatii software si servicii profesionale disponibile pe piata in acest moment, la doar o parte din costul infrastructurii IT curente. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele