IT & C

#mio #c725 #navigare #gps

Se lanseaza Mio C725

Sa incepem cu inceputul si anume o scurta prezentare a companiei Mio . Prin urmare Mio Technology dezvolta si promoveaza dispozitive concepute pentru a oferi confort si usurinta in utilizare, permintandu-le utilizatorilor sa se bucure de revolutia mobila in diferite medii sau cel putin asa spune CV-ul companiei.

Mio a fost infiintata in luna mai a an ului 2002 si are reprezentante in Taiwan, Belgia, China, Europa, Statele Unite ale Americii, Japonia si Coreea de Sud. Se prea poate sa stii de Mio din gama variata de produse care include dispozitive de navigatie, PDA-uri cu telefon si GPS , PDA-uri cu GPS si PTA (asistent personal de calatorie).

Membrul nou in familie

Noul venit in familia mai sus mentionata este Mio C725 , un sistem de navigatie GPS care vine si cu un player audio, video, plus o noua functie de vizualizare a fotografiilor. Atuul acestui GPS este ecranul mare, sensibil la atingere care masoara 7 inch cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Datorita acestei solutii, hartile, fotografiile si filmele pot fi vizualizate in high-definition. Pentru redarea fotografiilor, fisierelor video si audio, dispozitivul are un procesor Samsung 2443 cu o frecventa de 400Mhz.

Dar este cazul sa discutam putin de sistemul de navigatie, care dupa spusele companiei este dotat cu receiver GPS pentru 20 canale, compatibil cu tehnologia Sir star III. Ce vrea sa spuna Mio cu acest lucru este faptul ca acest dispozitiv urmareste 20 de sateliti GPS in acelasi timp, iar datele pe care le primesti tu sunt mult mai corect si rapide, in plus le vei primi imediat ce GPS-ul este pornit.

Nici la spatiul de stocare, Mio nu sta rau, pentru ca hartile si multe alte informatii de care tu ai nevoie sunt stocate in memoria interna de 2 GB(ROM) plus memoria RAM de 64 MB. De asemenea, stick-urile de memorie si cardurile SD sau MMC pot fi conectate la dispozitiv prin portul USB pentru ca acestea sunt folosite ca sursa de informatii pentru fisierele multimedia ce pot fi rulate pe Mio C725.

Mai stie si altele

Mio se poate mandi si cu alte lucruri, printre care si o caracteristica unica a lui si anume disponibilitatea tuturor tipurilor de port -uri. In afara de cel USB, GPS-ul este prevazut cu un mini-USB, mufa de iesire pentru casti de 3,5 mm, intrare AV pentru DVD-uri, televizoare digitale si hard discuri portabile. Prin intermediul transmitatorul FM wireless ai posibilitatea trasmiterii de semnal audio in sistemul audio al masinii sau conectarea de boxe stereo integrate.

Mio C725 reda o multitudine de fisiere audio si poate suporta formate video ca MP4, MOV, AVI, WMV, ASF si 3GPP. Mio C725 vine cu softul de navigatie complet ce include aplicatia MioMap cu harti din 38 de tari europene. Fiecare utilizator este liber sa incarce harti si informatii noi. Bateria lui Mio C725 este Litiu-ion, cu o capacitate de 1200 mAh, adica il poti folosi timp de o ora si jumatate. Dispozitivul ruleaza sistemul de operare Win CE .Net 5 si masoara 123 x 182 x 23 mm, cantarind 380 de grame.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele