IT & C

#collector edition #paths to a kingdom #settlers vii

Se lanseaza editia de colectie a jocului Settlers VII: Paths To A Kingdom

Ubisoft prezinta detaliile legate de editia destinata colectionarilor jocului Settlers VII : Paths to a Kingdom.

Aceasta va fi disponibila in magazinele din teritoriile EMEA incepand cu 25 martie.

Cu dedicatie

collector edition este dedicat celor mai entuziasti fani ai seriei Settlers, continand obiecte inspirate din universul acestui joc de strategie. Cei care vor achizitiona Settlers VII: paths to a kingdom Collector Edition vor primi pe langa joc si cateva bonusuri.

De asemenea, Ubisoft mai anunta ca jocul planificat sa apara pe 25 martie, va fi o versiune hibrida unica, care va fi compatibila atat cu PC-urile care ruleaza Windows, cat si cu sistemele de tip Macintosh.

Bonusuri speciale

Astfel, fiecare gamer va avea la dispozitie continut exclusiv in-game ca o harta unica, elemente arhitecturale exclusive care vor permite jucatorilor sa personalizeze castelul si orasul: o poarta, trei ferestre, un balcon, un gargui ( gargoyle ) si o coloana sonora a jocului.

Pe langa continut in-game jucatorii vor primi cadou o figurina de 16 cm "Settlers's Constructor", o punga cu seminte care sa le aminteasca jucatorilor de nevoile elementare ale locuitorilor regatului (porumb, grau, etc.) si un poster A2 cu personaje din joc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele