IT & C

Sapte inventii care ne vor face viata mai usoara si mai placuta

Compania americana Electrolux a premiat inventii tehnologice care vor ajunge in casele noastre pana in 2020, pentru a ne face viata mai usoara. Studentii spanioli au inventat pantofii care fac curatenie dupa ei. Incaltarile culeg murdaria cu talpa, la fiecare pas, ca aspiratorul. Pentru picioare "fericite", studentii sud-coreeni au creat un sistem cu filtre charcoal si ultraviolete , care sterilizeaza pantoful si combate mirosurile neplacute. Australienii au inventat aspiratorul fara fir, ce munceste singur, putand sa detecteze si sa se deplaseze la cea mai mica urma de praf.

UTILUL SI FRUMOSUL

Chinezii au inventat frigiderul cu dimensiuni reglabile, ce se micsoreaza pana devine portabil, iar doi studenti din Singapore au proiectat masina de spalat fara apa, doar cu aer si ioni negativi. Si tot pe baza de ioni negativi functioneaza si curatitorul cu oxigen, de marimea unui baston, care scoate mirosul de fum din haine. In fine, pentru cei singuri la masa, brazilienii le tin de urat cu servetele de masa digitale, ce-si schimba decorul dupa cum doreste meseanul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele