IT & C

#placa grafica #hd 4650 agp #sapphire

Sapphire prezinta o noua placa grafica

Oferind un nou nivel de performanta si imbunatatirea atributelor pentru utilizatorii de computere cu grafica pe AGP, Sapphire Technology a lansat modelul HD 4650 AGP .

Sapphire HD 4650 AGP pastreaza mult apreciatele caracteristici ale seriei HD 4000 pentru utilizatorii unor sisteme mai vechi care conrin magistrale grafice AGP.

Imbunatatiri

Noul model vine cu o imbunatatire substantiala a performantelor grafice, lucru care se traduce prin compatibilitatea cu ultima generatie de jocuri cu DirectX 10.1 si capacitatea de a rula cu usurinta continut HD si DVD-uri Blu-Ray cu decodorul hardware UVD incorporat. De asemenea permite utilizatorilor sa accelereze procese cum ar fi transcodarea video (convertirea formatelor video pentru a putea fi rulate pe dispozitive portabile) si a altor aplicatii noi pe baza de tehnologie ATI Stream.

Cu cele 320 de procesoare de flux, interfata de memorie pe 128 de biti si memorie on-board de 1 GB, Sapphire HD 4650 AGP confer? puterea celor mai noi arhitecturi grafice, magistralei AGP. Aceasta noua placa dispune de un filtru personalizat anti-aliasing 24x (CFAA) si filtrare anizotropa de inalta performanta. Conectata prin slotul standard AGP cu suport pentru AGP 8x/4x, Sapphire HD 4650 aduce noi niveluri de performanta si calitate a imaginii.

Tehnologii

Placa are doi conectori DVI si TV-out si este livrata cu o varietate de conectori pentru a simplifica utilizarea cu orice tip de monitor. Afisarea pe un dispozitiv HDMI cum ar fi un ecran de televizor plat este de asemenea oferita cu ajutorul unui adaptor dar din cauza limitarilor impuse de magistrala AGP, componenta audio nu se transfera catre HDMI. Putere suplimentara este necesara via un conector standard de 6 pini dar pentru utilizatorii care nu au acest tip de conector pentru sistemele lor, le oferim un cablu adaptor de la 4 pini la 6 pini.

Toate placile grafice Sapphire din seria HD 4000 au incorporata cea mai noua tehnologie  ATI Avivo HD pentru afisare video imbunatatita si caracterizeaza o noua generatie de hardware UVD (Unified Video Decoder) încorporat, reducand considerabil sarcina unitatii centrale si oferind o decodare lina a continutului DVD-urillor  Blu-ray si HD pentru codecurile VC-1 ?i H.264, si de asemenea pentru fisiere de tip Mpeg.

Certificari si compatibilitate

Placile grafice din seria Sapphire HD 4000 sunt certificate Microsoft Windows Vista Premium si sustin pachetul de software ATI Catalyst asigurand accesul continuu la actualizarea software-ului pentru performanta, stabilitate si noi caracteristici.

Aceste placi sunt compatibile cu DirectX 10.1 pentru performanta imbunatatita de redare si efecte luminoase. Cu ultimele drivere seria Sapphire HD 4000 ofera procesare de flux ATI pentru accelerarea transcodarii video si a altor aplicatii sustinute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele