IT & C

#sapphire #mini projector 101 #pico-proiector

Sapphire Mini Projector 101, redare video de pe PC sau iPhone

Sapphire Technology, companie producatoare de placi grafice bazate pe tehnologia ATI de la AMD a anuntat un nou produs, mini-proiectorul Sapphire Mini Projector 101.

Modelul este capabil sa redea continut video atat de pe computerul personal al utilizatorului, cat si de pe alte dispozitive portabile, gen iPhone.

Proiector de buzunar

Sapphire mini projector 101 este un proiector de buzunar cu o calitate a imaginii ridicata. Acceptand intrare grafica de la orice PC sau laptop, video de la orice camera digitala sau sursa media, sau conectandu-se cu un adaptor la iPod si iPhone, Mini-proiectorul poate afisa o imagine incepand cu 7 inch pana la 65 inch in diagonala, pe o suprafata corespunzatoare.

Bazata pe ce mai noua tehnologie LED multi-chip, lampa din Sapphire Mini Projector este garantata pentru 20.000 de ore, adica nu trebuie inlocuit si nici nu trebuie ca utilizatorii sa stea pe intuneric in timpul redarii video, deoarece lampa poate reda 14 lumini, asigurand o claritate buna a imaginii.

Alte detalii

Sapphire Mini Projector 101 poate afisa imagini la o rezolutie de 640 x 480 pixeli in iluminare normala sau doar putin intunecat. Bateria asigura doua ore de functionare la o singura incarcare, mai mult decat suficient pentru a prezenta toate pozele din vacanta sau un film. Totodata, modelul poate rula direct conectat printr-un adaptor/ incarcator .

Proiectorul cantareste doar 103 grame si are un capac protector pentru lentile pentru a evita stricaciuni in timpul transportului sau cand nu este folosit. Pachetul contine incarcator, trepied, cabluri video pentru PC VGA, composite video (camere digitale si unele telefoane) si un adaptor certificat pentru iPod/iPhone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele