IT & C

#sapphire #hd 5550 ultimate #directx 11

Sapphire HD 5550 Ultimate a fost anuntat oficial

Sapphire hd 5550 ultimate este o noua placa grafica ce are ca tinta piata mainstream, impartind multe caracteristici interesante cu cele mai noi serii high-end.

Seria Sapphire HD 5500 este proiectata pe cea mai noua arhitectura de la divizia ATI din cadrul AMD, construita prin procesul de 40 nm.

Sapphire HD 5550 Ultimate

Sustine caracteristicile grafice ale Microsoft DirectX 11 , si reda claritate video superba si efecte vizuale consumand foarte putina energie electrica. Sapphire HD 5550 Ultimate este echipata cu 1 GB de memorie DDR2 cu viteze de clock de 550 MHz la nucleu si 800 MHz efectivi pentru memorie.

Dispune de 320 de procesoare de flux si suport Microsoft DirectX 11 precum si accelerarea aplicatiilor compatibile cu ATI Stream . PCB-ul este un design original Sapphire si tot sistemul grafic este racit de un radiator special conceput. Nu are ventilator fiind astfel complet silentios si usor de intretinut.

Suportul CrossFire nativ permite ca doua sau mai multe placi grafice sa fie folosite impreuna pentru performanta aditionala pe o placa de baza adecvata, compatibila CrossFireX. Pe seria HD 5500, CrossFireX este sustinut software de catre driver si nu este necesara nicio interconectare aditionala.

Compatibilitate

Seria Sapphire HD 5500 este compatibila in totalitate cu aplicatiile si jocurile ce folosesc DirectX10.1, DirectX 10 si DirectX 9.0, si poate da dovada de incredibile niveluri ale detaliilor, transparentei si efectelor de lumina in noile produse ce folosesc DirectX 11. Aceste performante duc la un consum activ foarte mic. iar folosind functia de Management Dinamic al Energiei se poate obtine un consum de doar 10 W in aplicatiile 2D sau in repaus.

Seria Sapphire HD 5500 este sustinuta de driver-ul grafic DirectX 11 certificat WHQL de la AMD care asigura suport pentru toate caracteristicile cheie DirectX 11 necesare pentru noi experiente de joc si accelerarea aplicatiilor de inalta performanta din generatia urmatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele