IT & C

#htpc #directx 11 #sapphire hd 5450

Sapphire HD 5450 a fost prezentata oficial

Sapphire Technology prezinta o noua familie de placi grafice din seria HD 5000. sapphire hd 5450 anunta un nou model ce are ca tinta piata de mainstream si chiar piata PC-urilor de buget, pastrand caracteristicile interesante ale seriilor high-end.

Sapphire HD 5450 are la baza cea mai noua arhitectura pentru solutii grafice de la divizia ATI din cadrul AMD, a doua generatie de GPU-uri construite prin tehnologia de 40nm.

Sapphire HD 5450

Aceasta reprezinta prima familie de produse din seria HD 5000 construita pe o placa de profil mic, fiind potrivita pentru aplicatii pe HTPC-uri cat si pentru PC-uri standard. Sapphire va oferi cateva variatii ale acestui produs. Toate au 80 de procesoare de flux si sunt compatibile atat Microsoft DirectX 11 cat si ATI Stream .

Noua placa grafica este compatibila in totalitate cu Microsoft Windows 7 si include suport pentru cele mai avansate caracteristici ale Microsoft DirectX 11. Furnizeaza claritate video si efecte vizuale reusind sa pastreze un nivel mic de consum.

Buna la jocuri

Seria Sapphire HD 5450 este compatibila cu jocurile si aplicatiile ce folosesc DirectX10.1, DirectX 10 si DirectX 9.0; in acelasi timp sustine noi niveluri ale detaliilor, transparenta si efecte luminoase din noile versiuni de software ce folosesc DirectX 11. Toate acestea se desfasoara cu un consum redus de energie, iar cu ajutorul protocolului Dynamic Power Management acest consum de operare devine nesemnificativ(8W) in aplicayiile 2D si in asteptare.

Seria Sapphire HD 5000 este sustinuta de driverul grafic AMD DirectX 11 certificat WHQL ce asigura suport pentru toate elementele cheie necesare noilor experiente de joc si accelerarii aplicatiilor de performanta din generatia urmatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele