IT & C

#aplicatie #bump top #desktop #placa video #sapphire

Sapphire Bump Top, aplicatie pentru utilizatorii de grafica

Sapphire Technology a anuntat dezvoltarea Bump Top , o aplicatie desktop pentru utilizatorii Sapphire.

Aceasta este o alternativa la aranjarea actuala a ecranelor, disponibila utilizatorilor de placi video Sapphire.

Rearanjare desktop

Bump Top schimba modul in care utilizatorii organizeaza si utilizeaza fisiere si aplicatii prin crearea unei perspective 3D pe ecran in care icoanele pot fi aranjate, grupate si folosite - similar modului in care obiectele reale sunt folosite pe o masa sau pe un birou fata de traditionala interfata 2D.

Bump Top are multe teme din care putem alege si permite utilizatorului sa aleaga o infatisare aparte precum si o schema de culoare care sa se preteze stilurilor diferite si chiar schimbarilor de dispozitie. In perspectiva 3D din Bump Top utilizatorul poate creea gramezi, exact cum fac oamenii in viata reala. Dar cu posibilitati de cautare si sortare avansate.

Aplicatia are un sistem vizual impresionant care permite utilizatorilor sa interactioneze cu obiectele de pe desktop. Spre exemplu, fisiere importante si notite pot fi lipite de un "perete" pentru a nu fi uitate. Iar Bump Top mareste dimensiunile si greutate fisierelor utilizate frecvent pentru a fi gasite mai usor.

Compatibil cu retele sociale +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-

Bump Top permite de asemenea utilizatorilor sa pastreze legatura cu familia si prietenii direct de pe desktop. Se pot crea rame foto virtuale care se leaga direct la albumele prietenilor, sau pot pune o fotografie intr-un widget Twitter sau Facebook pentru a face share cu retele sociale.

"Sapphire construieste placi video extraordinare, iar atunci cand combini Bump Top cu un GPU Sapphire obtii o experienta vizuala si interactiva magnifica. Suntem incantati de faptul ca Sapphire a ales Bump Top pentru a demonstra valoarea graficii 3D în utilizarea zilnica a calculatorului"
, declarat Anand Agawarawla, co-fondator si CEO Bump Top.

Utilizatorii actuali de placi grafice Sapphire vor putea descarca Bump Top de pe site-ul oficial Sapphire www.Sapphiretech.com. Totodata, Bump Top va fi disponibil pe discul de instalare cu fiecare nou produs Sapphire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele