IT & C

Sandviş de 150 de euro

Cel mai scump sandvici ce poate fi servit în acest moment este cel oferit de un restaurant din Londra şi costă exact 150 de euro. Presa britanică a dezvăluit ieri că sandviciul servit la localul din incinta Clubului Von Essen Platinum are trei felii de paine franţuzească şi conţine carne de pui, şuncă de porc, ouă fierte, trufe albe, roşii semideshidratate şi maioneză naturală, aromată cu ierburi . Fiecare dintre ingrediente este cel mai fin din clasa lui. Astfel, carnea de pui este de fapt „poulet de Bresse", un anume tip de friptură din piept de pui, considerată a fi „a patra minune culinară a Franţei". Şunca este o specialitate spaniolă din carne afumată de purcel „cu picioare negre", care se ţine aproape doi ani „la fezandat", iar ouăle răscoapte sunt importate din nordul Italiei. Cele cateva felii de trufe albe, care costă aproape 2.000 de euro kilogramul, dau sandviciului un gust inconfundabil, iar feliile de roşii semideshidratate şi maioneza aromată cu ierburi îl fac să fie nu doar foarte scump, dar şi foarte gustos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele