IT & C

#ecran tactil #samsung #hd #tableta

Samsung vrea sa depaseasca rezolutia 1080p la tablete

Samsung pregateste o noua generatie de ecrane pentru tablete si anticipeaza ca va depasi in curand rezolutia Full HD de 1080p.

Compania sud coreeana este propriul furnizor de ecrane, astfel are un avantaj competitiv in implementarea tehnologiilor noi.

Noua generatie de ecrane pentru tablete Samsung va fi special adaptata pentru posibilitatile platformei NVIDIA Tegra 3, ce va fi lansata in acest an, potrivit go4it.ro.

Chiar daca dimensiunea ecranului nu poate creste prea mult, Samsung lucreaza la marirea numarului de pixeli ce poti fi afisati in acelasi spatiu. Tableta Galaxy Tab 8.9 are un ecran cu o densitate de 170 ppi (pixel per inci), in Timp ce ipad 2 are numai 132 ppi.

Planurile Samsung includ extinderea rezolutiei tabletelor si dupa pragul de 1080p Full HD. Chiar daca ochiul uman nu va putea distinge toate detaliile, calitatea imaginii va creste simtitor, fara a renunta la o autonomie a bateriei de pana la 10 ore, potrivit Crunchgear.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele