IT & C

#samsung #story station #hdd extern #interfata usb 3.0

Samsung Story Station, HDD extern cu interfata USB 3.0

Samsung Story Station a fost lansat oficial, dispozitivul fiind cel mai rapid hard disk extern din portofoliul companiei coreene. Story Station dispune de USB 3.0 cu interfata SuperSpeed USB 3.0.

Hard disk-ul extern de 3.5 inch ofera o viteza de 10 ori mai mare in comparatie cu vechiul standard de interfata 2.0, ceea ce il recomanda ca solutia ideala de stocare si de recuperare a informatiilor cruciale.

"Povestea" Samsung

Samsung Story Station 3.0 a fost realizat pentru utilizatorii avansati care solicita viteza de transfer foarte rapida si securitatea informatiilor, fara ca designul sa fie sacrificat. Interfata SuperSpeed USB 3.0 ofera o rata de transfer maxima de 5GB/secunda, spre deosebire de interfata USB 2.0 ce avea o viteza de transfer de numai 480MB/secunda.

Utilizatorii pot transfera acum 4 MB de muzica (echivalentul unei piese de 3 minute) sau imagini (fotografii cu rezolutie ridicata realizate cu o camera de 6 MP) in aproximativ 0,02 secunde, iar un film HD in numai 2,3 minute. Noua interfata este compatibila cu interfetele 2.0 si 1.1.

Seria de modele Story Station a fost premiata in cadrul premiilor iF 2009 la categoria "design de produse". Designul minimalist a fost inspirat de modelele electronice retro si combina carcasa gri,de aluminiu polisat cu logo-ul trasat cu rosu. Materialul carcasei este realizat in conformitate cu cerintele RoHS, iar fantele pentru ventilatie faciliteaza, prin disiparea caldurii, asigurarea performantei.

Trasaturi eco

Driver-ul Story Station 3.0, disponibil in variantele de la 1 TB pana la la 2 TB, face parte din portofoliul mare de hard-diskuri Story. Seria ofera cea mai larga gama de produse cu scopul stocarii datelor, Story Station USB 2.0, Story Station Plus cu e-SATA si USB 2.0 si cel mai recent, Story Station 3.0. Programele de software preinstalate includ Samsung Auto-Backup, SecretZone si SafetyKey pentru incriptarea informatiilor si protectia parolei.

Creat respectand siguranta mediului, Story Station 3.0 are 3 trasaturi pentru economisirea energiei, modurile idle, sleep si suspend. Nivelul de standby corespunde cerintelor directivei Regulamentului de Standby emis de Uniunea Europena , EuP (Energy Using Producs). Driverele Story Station 3.0 sunt disponibile la nivel global incepand cu luna aprilie a anului curent, avand 3 ani garantie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele