IT & C

#camera foto #samsung st80 #wi-fi

Samsung ST80, camera foto cu Wi-Fi

A fost lansat modelul ST80, o camera foto point- and -shoot de 14,2 MP care se alatura gamei Samsung de camere foto digitale cu Wi- Fi integrat. Cu ajutorul tehnologiilor wireless Wi-Fi si Samsung AllShare (DNLA), ST80 inlesneste impartasirea imaginilor.

Camera foto ST80 are un design subtire si curbat pentru a fi usor tinut in mana. Modelul este dotat cu zoom optic de 3x si un ecran larg tactil de 3 inch. Samsung ST80 va fi disponibil in patru culori: negru carbune, alb, roz fucsia si albastru. Modelul ST80 vine dotata cu noua functie Samsung "Smart Crop", un instrument de editare care poate fi folosit direct pe camera foto. Cu ajutorul "Smart Crop", utilizatorii pot taia imagini realizate din orice unghi, precum imagini cu bannere sau semne, acestea putand fi aranjate astfel incat la final, imaginile sa aiba o pozitie frontala.

Totodata, se pot suprinde cu ST80 imagini speciale cu ajutorul tehnologiei de recunoastere a scenei Samsung Smart Auto (Imagine si Film). Tehnologia recunoaste automat mediul in care fotograful surprinde o imagine si selecteaza setarile cele mai potrivite mediului inconjurator.

In plus fata de rezolutia de 14,2 MP pentru fotografii, ST80 ofera posibilitatea de inregistrare HD. La o rata de 30 de cadre pe secunda, +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- ST80 permite inregistrari de inalta calitate, filme HD la 720p ce utilizeaza formatul H.264, format ce poate inregistra de trei ori mai mult decat formatul video MJPEG.

Conectivitatea wireless prin camera ST80 inlesneste upload-ul si impartasirea imaginilor sau filmelor cu prietenii direct de pe camera foto fara a fi nevoie de conexiunea cu un calculator. Printr-o conexiune de internet cu Wi-Fi, utilizatorii Au ">au optiunea de a trimite imagini si filme la adrese de email individuale sau adreselor salvate din memoria camerei foto. Mai mult decat atat, utilizatorii pot uploda usor imagini si filme direct pe paginile de retele sociale precum Facebook, Picasa, YouTube sau PhotoBucket.

Conectivitatea wireless ST80 este imbunatatita de tehnologia Samsung AllShare. Datorita acestei tehnologii, utilizatorii pot sincroniza camera foto ST80 la dispozitivele electronice din casa compatibile cu DLNA (Digital Living Network Alliance), precum televizoarele HD si ramele foto digitale, cu care se pot conecta wireless.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele