IT & C

#high-definition #camera video #samsung

Samsung SMX-C20, SMX-C24 si HMX-M20, cele mai noi camere video

Samsung Electronics a prezentat trei noi camere video compacte cu un design ergonomic, complet echipate cu o gama de functii utile.

Toate cele trei modele, SMX-C20, SMX-C24 si HMX-M20, includ Lentile Active Angle de 25 de grade, plus marca de design a predecesorilor lor - SMX-C10 si HMX-R10 .

Active Angle Lens

Modelele SMX ofera marca Samsung ToC desing, care dezvaluie o pata de culoare. Pentru a face filmarile personale mai confortabile, toate cele trei modele se bucura de design-ul Lentilelor Active Angle. Spre deosebire de camcorderele traditionale care ii obliga pe utilizatori sa isi pozitioneze bratul intr-un unghi de 90 de grade in timpul filmarii, design-ul Active Angle Lens, permite utilizatorilor sa foloseasca aparatul intr-o pozitie mai relaxanta.

Acest lucru se datoreaza faptului ca lentila este inclinata la un unghi de 25 de grade. Aceasta pozitie mult mai naturala de filmare diminueaza disconfortul general al incheieturii si al cotului, indepartand, de asemenea, ecranul LCD din linia vizuala a utilizatorului, permitand astfel urmarirea in permanenta a subiectul in timpul inregistrarii.

In high-def

Pentru cei care doresc o rezolutie si mai ridicata sau isi doresc sa se bucure de cele mai bune rezultate posibile pentru vizualizarea continutului pe HDTV personal, HMX-M20 confera inregistrarii video full-HD, 1080/60p. Modelul HMX-M20 este dotat cu senzorul de imagine Back Side Illumination (BSI) CMOS.

HMX-M20 se lauda si cu un zoom optic de 8x, 12x intelli-zoom si abilitatea de a captura imagini statice cu o rezolutie uluitoare de 12 mega-pixeli. Toate cele trei camere video folosesc modalitatea de compresie H.264, ce ofera posibilitatea unei inregistrari mai indelungate decat in cazul camerelor video care folosesc formatul tipic MPEG2.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele