IT & C

#lcd #needle slim #samsung

Samsung prezinta LCD-urile de 3 mm grosime

Coreenii de la Samsung anunta lansarea celor mai subtiri LCD-uri proprii care masoara doar 3 mm.

Reprezentantii companiei producatoare declara ca noile modele denumite "Needle" sunt cele mai subtiri LCD-uri din lume.

Needle Slim

Noile modele dispun de o diagonala de 40 inch si o grosime care nu depaste 4 mm. Totodata, printre specificatiile tehnice ale noilor LCD-uri de numara si redare HD de 1080p, sau o rata de contrast de 5.000:1.

Din pacate noile modele nu sunt disponibile pe piata, dar reprezentantii companiei au delcarat ca se vor lansa in curand. Este posibil ca Samsung sa prezinte noile modele in cadrul show-ului de electronice CES 2010 , care se va desfasura in Las Vegas in luna ianuarie.

Samsung XL2370


Cel mai recent monitor LED a celor de la Samsung este modelul XL2370. Samsung XL2370, un nou monitor LED cu design-ul proprietar Touch of Color (ToC), care reduce reflexiile deranjatoare de lumina. Sevaletul lucios are un aspect placut in timp ce suportul din acril cu aspect de cristal, confera iluzia ca monitorul pluteste.

Samsung XL2370 are o serie de trasaturi ecologice incluzand un consum redus de energie, cu 40% mai mic in comparatie cu cel al monitoarelor tipice de aceeasi marime. In plus, produsul nu contine materiale toxice cum ar fi halogenul sau mercurul, prin adoptarea unei unitati LED.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele