IT & C

#dublu lcd #pl100 #pl150 #samsung

Samsung PL150 si PL100, noi camere foto cu LCD dublu

Samsung Digital Imaging Company si-a extins familia de camere digitale 2View cu doua noi modele, PL150 si PL100 .

Noile camere, PL150 cu 12,4 MP si PL100 cu 12,2 MP ofera o varietate de caracteristici noi, care vor inlesni si mai mult captarea de imagini.

Ecran LCD frontal imbunatatit

Noile modele Samsung 2View PL150 si PL100 dispun de un ecran LCD color de 1,5 inch situat in partea frontala. Aceast ecran ii ajuta pe utilizatori sa se perfectioneze in realizarea de auto -portrete sau in cele alaturi de prieteni si familie.

Folosind ecranul frontal de 1,5 inch al celor doua camere, utilizatorii pot de asemenea filma. Cu PL150, utilizatorii pot face inregistrari video de 720p la 30 de cadre pe secunda (fps). Un adaptor optional HDMI este disponibil pentru PL150 astfel incat utilizatorii sa poata viziona materialul video, dar si imaginile captate, pe un televizor HDTV sau un monitor HD.

Camerele noi din gama 2View permit utilizatorilor sa se distreze si mai mult folosind cele doua ecrane datorita adaugarii functiei Couple Shot si modului dedicat copiilor, actualizat acum cu muzica. In plus fata de redarea unei animatii pe ecranul frontal LCD, modul dedicat copiilor va reda o bucata muzicala care va inlesni captarea atentei copilului.

Tehnologii incluse

Cele doua Samsung, PL150 si PL100, dispun de asemenea de Samsung Perfect Portrait System, o serie de tehnologii automate care inlatura orice indoiala privind realizarea unor portrete frumoase.

Principalele caracteristici ale acestui sistem sunt Samsung Smile Shot, Blink Detection, Red-Eye Fix si tehnologiile Beauty Shot cu ajutorul carora subiectii pot fi fotografiati in cea mai buna ipostaza.

Datorita unghiulatiei de sapte grade a modelelor PL150 si PL100, obiectivul va avea intotdeauna in prim plan fetele subiec?ilor, chiar daca camera este pozitionata la un unghi mai mic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele