IT & C

#imagine #proiector #samsung m200

Samsung M200, proiector pentru orice audienta

Proiectorul Samsung M200 face parte din Seria M si ofera o gama de functii remarcabile celor care au nevoie de rezultate bune in fata audientei.

Samsung M200 ofera o intensitate ridicata a imaginii proiectate cu ajutorul tehnologiei 3LCD pe care o are in dotare.

Caracteristicile lui M200

Prin intermediul tehnologiei 3LCD, imaginea capata o calitate mai buna. Acest lucru este posibil datorita utilizarii unor oglinzi care disperseaza sursa de lumina alba in culori primare precum rosu, albastru si galben. Fiecare culoare este reflectata in propriul chip LCD, ce creeaza o imagine bazata pe culori intense, odata ce trece printr-o prisma optica.

Prin intermediul portului USB, fara conectarea la un computer, noul proiector suporta fisiere precum PDF, TXT, HTML, MPEG, JPG si toata gama de documente MS Office. In plus, Samsung M200 dispune de un optiunea inteligenta Economy care nu doar reduce consumul de energie si zgomotul produs, dar extinde si perioada de viata a lampii proiectorului la 5.000 de ore. Functia Economy este special destinata pentru utilizarea in cazul unor ecrane de 100 de inchi sau mai mici .

Alte detalii

Cu o greutate de doar 2,5 Kg, proiectorul ultra-portabil de la Samsung face posibila sustinerea unei prezentari de succes cu orice ocazie.

Design-ul modelului este minimalist, dimesiunile compacte si alaturi de caracteristicile ergonomice, proiectorul M200 este foarte usor de transportat. Mai mult, nivelul zgomotului a fost redus semnificativ, incat acesta este abia perceput.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele