IT & C

#samsung #format video #player blu-ray

Samsung lanseaza un nou player Blu-ray

Compania coreeana Samsung isi prezinta noul , modelul BD-P2500 care dispune de un procesor HQV integrat.

Samsung BD-P2500 este cel mai avansat Blu-ray din portofoliul companiei.

Altfel decat restul

Modelul BD-P2500 este schimbat din punct de vedere tehnic, pentru ca vine cu un upgrade semnificativ fata de modele precedente.

Player -ul Blu-ray are introduse noi functii de baza care, dupa spusele reprezentantiilor Samsung vor imbununatatii calitatea sunetului si a imaginilor. Datorita carcasei de culoare negru stralucitor player-ul nu prezinta o problema atunci cand trebuie integrat intr-un meniu mai stilat. Totodata, BD-P2500 este compatibil cu televizoarele High-Definition .

Player-ul Samsung este echipat cu procesor de imagine de top numita HQV (Hollywood Quality Video). Cu ajutorul acestui procesor, BD-P2500 ofera imagini clare, chiar daca reda un film in format DVD.

Sunet bun

Odata cu imbunatatirea imaginii, Samsung a lucrat si la sunetul noului player. Compania a utilizat formatele audio High-Definition noi, adica Dolby Digital+, si DTS-HD HRA. Totodata, player-ul mai dispune de iesiri analog 7.1.

Samsung BD-P2500 va fi updatat in permanenta prin detectarea automata a celor mai noi firmwave-uri de pe un server Samsung. Utilizatorii pot accesa si updata cu usurinta profilul Blu-ray prin cablu Ethernet sau portul USB.

Player cu functii speciale

Modelul BD-P2500 vine echipat si cu anume caracteristici noi. Functia integrata BD-Live usureaza navaigarile utilizatorului pe internet sau  sesiuni de jocuri in modul multiplayer, cumparaturi online sau vizionarea de trailere de filme.

Aceasta functie permite si descarcari de subtitrari si comunicare in cadrul retelelor sociale. BD-P2500 include de asemenea USB 2.0 si memorie flash integrata de 1 GB.

Disponibilitate

nu a comunicat inca pretul pretul pentru player-ul Blu-ray. Totusi, modelul va fi disponibil pe piata autohtona spre sfarsitul anului, cel mai sigur in luna decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele