IT & C

#samsung #aparate foto #aparate foto samsung # aparat foto samsung

Samsung lanseaza trei aparate foto noi in seria NX

Samsung a pregatit trei aparate foto noi, camere compacte in seria NX. Samsung NX1000, Samsung NX210 si Samsung NX20 au conectivitate Wi-fi si sunt destinate cumparatorilor care vor mai multa libertate decat ofera o camera point and shoot.

Cele trei aparate foto din seria NX folosesc un senzor APS-C CMOS de 20,3 megapixeli, iar atuurile lor tin de functiile impresionante, incluse alaturi de conectivitatea Wi-fi, potrivit DPReview.com.

Samsung NX1000 este cel mai compact dintre noile aparate foto ale seriei NX si este disponibil in variante de culoare alb, roz sau negru.

NX20 ofera aceleasi optiuni ca multe aparate foto DSLR, insa este o camera mai mica si mai usoara ce include un ecran AMOLED de 3 inci.

Cu aplicatii Wi-fi ce usureaza transferul de poze, Samsung NX200 este cel mai usor de folosit dintre noile aparate foto Samsung din seria NX si include optiuni ca Samsung Mobile Link si TV Link.




Sursa foto: Crazy-cool-gadgets.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele