IT & C

#fotografie #poze #imagine #camera foto digitala #samsung tl100

Samsung lanseaza o noua camera foto digitala

Samsung Electronics a lansat modelul TL100, o camera foto digitala cu un senzor de 12,2 megapixeli.

Acesta iese in evidenta datorita corpului extrem de subtire si usurinta de utilizare.

Cum arata

Samsung TL100 masoara doar 16,6 mm grosime (excluzand lungimea lentilelor si este solutia ideala pentru utilizatorii pasionati de calatorii ce sunt in cautarea unui dispozitiv care sa nu cantareasca mult.

Construit dintr-o carcasa de otel, TL100 dispune de un ecran LCD de 2,7 inchi, foarte eficient pentru incadrarea perfecta a peisajelor si pentru vizualizarea imaginilor sat filmelor.

Camera foto mai incorporeaza lentilele de calitate superioara Samsung si permite un zoom optic de 3x.

"TL100 ilustreaza stilul si simplitatea", a declarat Tony Sorice, vice presedinte pe vanzari si marketing in cadrul diviziei Digital Imaging.

Functiile aparatului

TL100 se mandreste cu noua functie Samsung Smart Auto, ce inlesneste si mai mult folosirea aparatului. In momentul activarii, Smart Auto va selecta automat una dintre cele 11 scene, adica cea care se potriveste mediului in care utilizatorul fotografiaza.

Functia va seta automat camera la scena landscape daca utilizatorul capteaza o imagine de acest gen, iar apoi va schimba modul automat la scena de potret daca utilizatorul doreste sa fotografieze un om. Nu este necesara consultarea manualului de utilizare.

In plus, TL100 incorporeaza programul licentiat Samsung Smart Album. Smart Album este un instrument necesar ce permite utilizatorilor sa caute o imagine prin diferitele fisiere existente in memoria cardului.

Smart Album organizeaza automat imaginile digitale si permite limitarea cautarii in functie de ziua sau luna in care imaginea a fost captata, tipul de fisier, daca fisierul este o imagine, un filmulet sau o inregistrare audio , culoarea predominanta in imagine.

TL100 mai dispune de tehnologia de detectare a fetei, Smile Shot, Blink detection si tehnologia beauty shot.

Printre altele

De asemenea utilizatorii pot inregistra filmulete cu noul TL100. Avand la dispozitie posibilitatea inregistarii in format MPEG-4, utilizatorii pot capta filme la o rezolutie maxima de 800 x 592 pixeli (rezolutie SVGA), la 20 frame-uri pe secunda, si utiliza zoom-ul optic de 3x pentru adaptabilitate sporita.

O alta adaugire la modelul TL100 este programul integrat Function Desciption. Acesta ofera o scurta descriere comprehensibila fiecarei setari din meniu, ajutad la alegerea comenzii potrivite pentru momentul captarii de fotografii.

"Samsung TL100 este o camera care atrage atentia, nu numai datorita corpului extrem de subtire realizat din otel inoxidabil , ci si func?iilor avansate ce vin in sprijinul utilizatorului care, de-acum, poate realiza o fotografie mai usor ca niciodata", a adaugat Tony Sorice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele