IT & C

#ces 2009 #plasma #samsung

Samsung lanseaza noile serii de plasme la CES 2009

Samsung a lansat noile serii performante de televizoare cu plasma HDTV in cadrul CES 2009 .

Noile plasme se mandresc cu un ecran foarte subtire si un consum minim de energie.

Rezolutie buna

Dispunand de o rezolutie HD de 1080p, consum de energie mult mai eficient, design de top si nuante mai adanci de negru, cele mai recente televizoare cu plasma de la Samsung stabilesc un nou standard de excelenta in categoria lor.

"Samsung incepe in forta anul 2009 prin lansarea acestei linii de televizoare cu plasma. Imbinand imaginile de calitate superioara, consumul redus de energie si optiunile de retea cu ultimele tehnologii din domeniul audio-video, seriile 8 si 6 vor deveni cu siguranta cele mai bune modele in categoria de televizoare cu plasma HDTV", a declarat Michael Zoeller, manager de marketing pe televizoare in cadrul Samsung Electronics.

Design placut

Avand o grosime de sub 30 mm, televizoarele Samsung din seria 8 o recomanda ca cea mai subtire gama de televizoare cu plasma de 1080p din lume ce are integrata tunere DVB-T/C MPEG4 HDTV.

Ecranelor le-au fost aplicate designul New Crystal TV, astfel incat seria 8 are o suprafata translucida cromata ce inveleste rama. Acest tratament unic contrasteaza cu rama neagra a televizorului pentru a-i reliefa subtirimea.

In plus, limitele exterioare ale ramei maresc cantitatea de lumina astfel incat intensitatea culorii sa se schimbe in functie de unghiul de vizualizare.

Plasme in culori

Seria 6 are un design nuantat intr-o culoare neagra-roz semi-transparenta. Limitele exterioare ale fiecarui ecran HDTV sunt transparente, creand iluzia unui display mai mare.

Pentru a imbunatati si mai mult experienta designului, televizoarele sunt sustinute de suporturi de sticla foarte rezistente, ce le confera un aer discret.

Imagine buna

Desi au un design foarte subtire, plasmele HDTV au integrate cea mai noua tehnologie ce produce o imagine foarte buna si ofera cea mai noua experienta de vizionare HDTV.

Aceste progrese includ un constrast ratio foarte dinamic precum si tehnologia Ultra FilterBright, ce minimizeaza stralucirea orbitoare si maximizeaza contrastul. In plus, tehnologia Samsung Ultra Filter Bright Plus reduce iluminarea in nuantele de negru cu 50% fata de modelele anterioare.

Tehnologia Samsung Wide Color Enhancer 3 traseaza semnale HD sau SD catre spatiul ecranului color, rezultand nuante foarte reale.

Multimedia 100%

Seriile 8 si 6 sunt echipate cu Internet@TV - Content Service, o platforma de servicii ce transfera tot ce este mai bun de pe Internet pe televizor. Sustinut de catre inovativul Yahoo! Widget Engine, aplicatia Samsung Internet@TV - Content Service permite utilizatorilor sa acceseze fisiere multimedia de pe paginile web preferate.

Acestia nu se vor rezuma doar la aflarea ultimelor stiri,  vor putea de asemenea cauta filme, impartasi fotografii si interactiona cu prietenii. Multitudinea de servicii se intinde de la aplicatiile Yahoo! (Flickr, News, Weather si Finance) pana la continut third-party de la cele mai cunoscute nume precum YouTube.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele