IT & C

#ceas inteligent #samsung galaxy note 3 #ceas Samsung #Galaxy Gear

Samsung lanseaza ceasul-telefon pe 4 septembrie

Galaxy Gear, mult asteptatul ceas inteligent de la Samsung, va fi dezvaluit publicului larg pe 4 septembrie, afirma publicatia Bloomberg. Gadgetul va actiona ca un smartphone, utilizatorul putand sa initieze apeluri telefonice, sa acceseze adresa de e-mail sau sa navigheze pe internet.

Noul Galaxy Gear va fi lansat la Berlin, in acelasi timp cu phableta Samsung Galaxy Note 3. Ceasul inteligent va avea indicativul SM-V700 si, potrivit sursei citate, va actiona in completarea unui terminal Samsung Galaxy.



Potrivit companiei de cercetare Canalys, vanzarile de ceasuri inteligente vor exploda de la 330.000 de unitati in 2012 la peste 5 milioane de asemenea dispozitive in 2014. Acest lucru se va datora diversitatii existente in piata, intrucat utilizatorii vor putea alege intre Samsung Galaxy Gear, SmartWatch 2 de la Sony, iWatch de la Apple sau ceasul inteligent de la Google.

Sursa foto: theguardian.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele