IT & C

#youtube #picasa #facebook #geo-tagging #bluetooth #wi-fi #st100 #aparat #camera foto #samsung

Samsung lanseaza aparate foto cu Wi-Fi

Samsung Digital Imaging Co. Ltd, a lansat noile editii din portofoliul sau de camere foto . Modelul de varf este dotat cu tehnologiile Bluetooth si Wi-Fi.

Noile aparate compacte, , ST500 si ST1000 vor fi lansat global printr-o serie de evenimente tematice in New York, Beijing, Bangkok, Londar si Seul si vor fi disponibile din luna august 2009.

La moda

Adoptand cele mai noi trenduri, noile camere Samsung permit adeptilor retelelor sociale sa impartaseasca continuu mai multa informatie, depasind limitele modului traditional de incarcare si sharing al imaginilor.

Prin lansarea primei camere inovatoare cu LCD Dual in fata si ( /500) si primei camere din lume care incorporeaza functii de , Bluetooth 2.0 si Wi-Fi pentru conectivitatea 3 wireless, Samsung ofera de doua ori mai multa interactivitate decat orice alta camera digitala compacta.

"Lansarea aceasta este o importanta piatra de temelie pentru Samsung deoarece reintareste pozitia noastra de lider in inovatie si stabileste un nou standard in tehnologia camerelor digitale. Obiectivul nostru este acela sa ghidam evolutia industriei oferind in acelasi timp o experienta de prima clasa utilizatorului prin usurinta de folosire si design-ul camerelor noastre inteligente", a declarat Sang Jin Park, Chief Executive Officer of Samsung Digital Imaging Co. Ltd.

Samsung ST100

Aparatul foto este incorporat intr-o carcasa subtire si beneficiaza de functii geo-tagging , conectivitate Bluetooth 2.0 si Wi-fi care le permite utilizatorilor sa trimita si sa posteze imagini pe Internet.

Tehnologia incorporata geo-tagging  le permite utilizatorilor sa inregistreze detaliile exacte ale locatiei si timpului in care fotografia a fost facuta. Bluetooth 2.0 permite imaginilor sa fie transferate prin wireless pe telefoanele mobile.

Wi-Fi inseamna ca utilizatorii pot sa trimita prin e-mail fotografii direct de pe camera si sa incarce imagini si filmulete pe site-uri de retele sociale inclusiv Facebook, Picasa si YouTube, din zone cu acoperire Wi-Fi.

Samsung ST550 si ST500

Cele doua modele ofera cea mai noua inovatie in ceea ce priveste camerele compacte prin ecranul LCD Dual situat in fata si spate, astfel dispozitivele permit utilizatorului sa faca fotografii pe care nu le putea realiza inainte.

Popularitatea crescanda a retelelor sociale a facut din fotograf subiectul principal in ceea ce priveste auto -portretele sau imaginile de profil cu prieteni si familie. Ecranul LCD de 1,5 inchi ce se afla acum on fata camerei si afiseaza inainte imaginea ce va fi captata.

Incorporand un ecran tactil LCD 1,152k de 3,5 inchi, camera ST550 ofera display-ul cu cea mai mare rezolutie din lume. Camera  dispunde de un senzor CCD de 12,2 MP si o lentila Schneider Kreiznach de 27 mm cu zoom de 4,6x, ce permite o arie de captare mai mare de la o distanta mai mica.

O alta inovatie a camerelor Samsung ST550 si ST500 este interfata Gesture User (UI) cu senzori incorporati de gravitt?ie. Aceasta permite printr-o simpla atingere pornirea camerei in modul pentru poze. Modelele Samsung mai includ tehnologiile "Smile Shot" si "Smart Face Recognition".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele