IT & C

#samsung #camcorder #camera video #seria k #high-def

Samsung isi prezinta noile camcordere

Samsung Electronics a lansat noile camcordere care fac foarte usoara inregistrarea si vizualizarea filmelor in format HD.

Modelul HMX-10 este un camcorder ultra compact care inregistreaza in format full-HD si fotografiaza imagini de 10 MP. Le permite de asemena utilizatorilor sa faca share de continut online pe YouTube.

Samsung seria K

Seria K de camcordere Samsung contine modelele SMX-K40, SMX-K44 si SMX-K45 care dispun de tehnologie avansata de scalare pentru calitatea full-HD. Cu noile modele din seria K, utilizatorii se pot bucura de calitatea HD la pretul unui camcorder de calitate standard.

Modelele SMX-K40, SMX-K44 si SMX-K45 inregistreaza filme in format standard de o calitate excep?ionala la o rezolutie de 720 x 480, care pot fi ulterior vizualizate pe HDTV la o claritate aproape HD datorita tehnologiei de scalare avansata si conectivitatii HDMI.

Avand la dispozitie un device HDMI si un cablu HDMI (se vinde separat), utilizatorii se pot conecta de la camcorder direct la HDTV pentru o vizualizare aproape full-HD. Mai mult, camcorderele SMX-K40, SMX-K44 si SMX-K45 ofera de asemenea una dintre cele mai puternice zoom-uri.

Lentile Intelli-Zoom pentru K

Modelele au o lentila Intelli-Zoom 65x care imbunatateste abilitatea lor de a surprinde orice moment pe care il vad, fara sa tina cont de cat de departe se afla. Mai sigura decat un zoom standard digital care afecteaza negativ calitatea imaginii, lentila Intelli-Zoom le permite utilizatorilor sa depaseasca sfera camcorderelor cu zoom optic 52x.

Seria K include de asemenea stabilizarea optica de imagine, asigurand astfel ca filmul nu va avea neclaritati provocate de instabilitatea celui care inregistreaza, chiar daca imaginea va avea zoom out sau va folosi la maxim Intelli-Zoom 65x.

Samsung HMX-U10

HMX-10 este solutia ideala pentru utilizatorii care cauta portabilitate si usurinta in utilizarea unui camcorder full-HD. HMX-10 faciliteaza inregistrarea de filme full-HD la o rezolutie de 1920 x 1080 px. Senzorul CMOS al modelului HMX-U10 de 1/2.3 inch le ofera utilizatorilor abilitatea de a capta imagini impresionante de 10 MP, care pot fi vizualizate pe ecranul de 2 inch al camcorderului.

Cu dimensiunile de 56 x 103 x 15,5 mm si cantarind doar 95 g, cu bateria inclusa, HMX-10 este un camcorder ultra compact avand un design ergonomic, care iese din tiparele design-ului traditional al camcorderelor de "buzunar". Cadrul subtire inclina corpul camcorderului la sapte grade, permintand utilizatorilor sa tina aparatul intr-o maniera mai confortabila, reducand presiunea asupra incheieturii sau a bratului.

Disponibilitate

Samsung U10 va fi disponibil pe piata localta incepand cu luna septembrie. Samsung SMX-K40, SMX-K44 si SMX-K45 vor fi disponibile in Romania din luna august.

"Modelele HMX-10 si cele din seria K dau forta deja impresionantei linii de camcordere Samsung si ofera o solutie pentru inregistrarea filmelor digitale pentru fiecare segment de utilizatori"
, a declarat Sang Ryong Kim, vicepresedinte al diviziei Camcorder Team din cadrul Samsung Electronics.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele