IT & C

#blu #lfs #led #samsung

Samsung isi prezinta cel mai subtire display in format mare

Samsung Electronics a prezentat noua serie de Large Format Display-uri (LFD) in cadrulĀ  Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

Modelele Samsung SyncMaster LED LFD 460EX, 460EXn, 550EX si 550EXn sunt primele ecrane LFD care incorporeaza tehnologia LED Back Light Unit (BLU).

Serie noua

Aceasta serie de LED LFD-uri utilizeaza cel mai subtire display LCD din clasa ecranelor de 46 si 55 inch, usor si eficient in consumul de energie. Cu o economisire de 70% in latime si de 40% in greutate in comparatie cu modele similare, noua serie de LED LFD-uri poate fi instalata usor si rapid in aproape orice spatiu.

Ecranul subtire de care dispune noua generatie de LCD-uri Samsung se datoreaza tehnologiei LED Back Light Unit, care asigura o reducere a consumului de energie cu pana la 40% fata de LFD-ul traditional, ecranele fiind mai usoare, mai subtiri.

Full HD

Aceste modele beneficiaza de o rata de panel refresh de 120 Hz, care permite o derulare mai rapida si mai fluenta a textului si a continutului digital. Rezolutia full HD 1080p asigura o miscare prompta, cat si o imagine dinamica sau statica cu o rata de constrast de 5.000:1.

Linia de produse a fost expusa la Standul 11026, pe parcursul Consumer Electronics Show din cadrul Las Vegas Convention Center, care s-a desfasurat in perioada 7- 10 ianuarie 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele