IT & C

#samsung wb1000 #camera compacta #bd-p4600 #home-theatre #ue40b7000 led tv #ue46b8000 led tv #eco #tv #eisa #samsung

Samsung isi administreaza 5 premii EISA

Samsung Electronics anunta castigarea a cinci premii la editia 2009-2010 a EISA.

Samsung a triumfat la categoriile Cel mai "Verde" televizor din Europa, cel mai bun televizor WebMedia din Europa, cel mai bun design al unui din Europa, cel mai bun telefon foto din Europa si cea mai avansata din Europa.

4 din 5 premii EISA

Premiile EISA sunt acordate de un juriu format din editori ai revistelor pentru bunuri electrocasnice din intreaga Europa si reprezinta o recunoastere pentru cele mai bune echipamente din industrie dintr-o gama larga tehnologii.

Castigatorii din acest an sunt modelele Samsung , Samsung , Samsung Home Theatre BD-P4600 si camera compacta Samsung WB1000 .

Este pentru prima oara cand o noua categorie TV ( LED TV ) castiga doua premii EISA in acelasi timp si al saselea an consecutiv cand Samsung isi adjudeca premiul pentru sistemul Home Theatre.

TV "eco" Samsung UE40B7000

Modelul are un consum de energie redus semnificativ fata de televizoarele LCD, are ambalaj mai mic si mai economic si vine cu un cadru ultra subtire.

Membrii juriului au punctat in mod deosebit "televizoare cu aplicatii complete care ofera imagini HD foarte bune in timp ce respecta mediul,

Mai mult tehnologia LED avansata foloseste un volum de energie semnificativ mai redus si respecta restrictiilor EEC ce vor fi aplicate in viitor.

TV WebMedia Samsung UE46B8000


Modelul este ultra subtire si are ecran LCD Samsung care reda o calitatea inalta a imaginii si prezinta optiunile si avantajele serviciilor si retelelor web.

Conectivitatea USB si DNLA permite rularea oricarui tip de media de la serverele de baza, camere video, playere portabile si drivere externe FAT sau NFTS, chiar si in High Definition.

Totodata, continutul bibliotecii media cu care vine echipat aparatul ofera o colectie interactiva de jocuri, exercitii de fitness, retete de bucatarie, galerie de arta si multe altele.

Sistem Home Theatre Samsung BD-P4600

Modelul a castigat premiul pentru cel mai bun design datorita celui mai subtire player Blu-ray ce poate fi montat pe un perete. Modelul are o nuanta lucioasa de negru pentru a fi in concordanta cu gama de televizoare Samsung cu design de cristal.

Totodata, sistemul da acces la Internet wireless prin conectarea dongle-ului Wi-Fi la portul USB 2.20 al playerului. Samsung BD-P4600 suporta Bonus View pentru secventele video si BD Live pentru o multitudine de aplica?ii interactive.

Sistem Home Theatre are o memorie interna de 1 GB pentru continut care poate fi descarcat si suport multimedia din calculatorul propriu, plus ccalare de 1080p.

Camera compacta Samsung WB1000

Potrivit juriului EISA, "Samsung WB1000 este o camera compacta avansata care dispune de un corp elegant din titan". Secventele si imaginile MPEG4 HD in miscare pot fi revazute pe ecranul 3 in 1 AMOLED. Aceste aplicatii, impreuna cu optica incorporata si software-ul pentru stabilizare asigura o calitate superioara a imaginii.

Samsung WB1000 este prima camera din lume cu zoom optic de 5x si lentile Schnieder-Kreuznach de 24 mm si ecran AMOLED de 3 inch cu rezolutie hVGA+. Totodata, modul manual este completat cu aplicatii profesionale specifice camerelor SLR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele