IT & C

#android #galaxy pad #samsung

Samsung Galaxy Tab, rivalul iPad apare din nou pe internet

Odata cu lansarea iPad-ului, foarte multi producatori de au inceput realizarea de terminale de tip "internet tablet". Samsung, una dintre cele mai cunoscute companii din industia IT, pregateste si ea un rival iPad.

a fost deja reperat pe internet intr-un videoclip filmat undeva in Austria, iar acum aceeasi tableta de internet a fost fotografiata in China. Modelul Tab , denumit si Galaxy Pad va rula sistemul de operare FroYo, asemenea unor telefoane mobile ale producatorului din colectia Galaxy.

Odata cu noile imagini a aparut si o lista cu o parte din specificatiile tehnice ale lui Samsung . Prin urmare se zvoneste ca dispozitivul va dispune de un ecran de 7 inch cu rezolutie 1024 x 600 pixeli. Din pacate, nu se stie daca acest detaliu este corect pentru ca Android 2.2 nu are suport pentru o asemenea rezolutie.

Cei de la site-ul Ifanr.com, care au pus mana pe prototipul Samsung Galaxy Tab , mai scriu ca numarul de cod al tabletei este P1000 si acesta are carcasa din plastic, fiind astfel mai usor decat iPad-ul celor de la Apple.

Totusi, acestea raman simple zvonuri pana cand compania producatoare nu va confirma existenta modelului. Se speculeaza ca in cadrul evenimentului IFA 2010, care se va desfasura in perioda 3 - 8 sepembrie 2010 la Berlin, cei de la Samsung vor prezenta oficial tableta Samsung Galaxy Tab.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele