IT & C

#consumatori #comparatie #iphone 5 #samsung galaxy s3

Samsung Galaxy S3, mai bun decat iPhone 5 in opinia consumatorilor

Terminalele Samsung sunt mai bune decat cele ale rivalilor de la Apple, releva un nou sondaj realizat in SUA. Cele mai mari scoruri in privinta satisfactiei le-au obtinut Samsung Galaxy S3 si phableta Galaxy Note II.

Potrivit studiului ASCI (American Customer Satisfaction Index), produsele Samsung au obtinut un scor egal, de 84 de puncte din 100 posibile. Pe locurile urmatoare se situeaza terminalele iPhone 5 si iPhone 4S cu 82 de puncte, urmate de iPhone 4 cu 81 de puncte, scrie Daily Mail.

Studiul a urmarit sa afle parerea consumatorului in privinta calitatii pe care acesta o asteapta de la brand si produsul in sine, comparativ cu increderea si calitatea reala pe care o regaseste dupa ce si-a achizitionat respectivul gadget. Potrivit sursei citate, utilizatorii au tinut seama si pretul smartphone-urilor, de aceea Samsung a obtinut un scor mai bun.

Sursa foto: zdnet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele