IT & C

#lansare samsung galaxy note #phablet samsung #galaxy note 3

Samsung Galaxy Note 3 va aparea in septembrie

Cel mai nou gadget de la Samsung, Galaxy Note 3, ar putea sa isi faca aparitia pe 4 septembrie, chiar in cadrul targului de tehnologie de la Berlin. Desi informatia este oferita de site-ul Android Geeks, care citeaza "surse apropiate problemei", ea nu a fost confirmata oficial de catre compania sud-coreeana.

Noua phableta isi va face debutul in cadrul evenimentului IFA 2013 chiar in zilele dedicate mass-mediei. Informatia pare plauzibila, tinand cont de editiile precedente ale lui Galaxy Note (1 si 2), care au fost lansate in cadrul aceluiasi targ de tehnologie in anii 2011, respectiv 2012.



Potrivit zvonurilor, Samsung Galaxy Note 3 va avea un ecran in zona celor 5.9 inchi, indiscutabil mai mare decat modelele precedente care beneficiaza de 5.3 inchi (Galaxy Note) si 5.5 inchi (Galaxy Note 2). In plus, gadegetul ar urma sa aiba o camera foto de 13 megapixeli.

Sursa foto: pcadvisor.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele