IT & C

#smartwatch #smartwatch Samsung #Samsung Galaxy Gear #ecran oled

Samsung Galaxy Gear, ceasul perfect pentru pasionatii de fitness

Noul smartwatch de la Samsung va fi dezvaluit publicului larg miercuri, pe 4 septembrie, in cadrul targului de Tehnologie de la Berlin. Pana atunci insa, portalul Venture Beat a avut ocazia sa vada un prototip al acestuia, precum si cateva capturi de calitate extrase dintr-un filmulet de prezentare.

Noul Samsung Galaxy Gear are un ecran OLED de 3 inchi, in forma patrata, insa cu marginile rotunjite. Potrivit sursei citate, prototipul Galaxy Gear are conexiune Bluetooth pentru a se conecta la smartphone-urile din gama Galaxy S, insa exista posibilitatea de a putea interactiona cu toate dispozitivele Android. Ceasul inteligent beneficiaza si de conexiune Wi-Fi pentru internet, inclusiv e-mail.

Cureaua noului device incorporeaza boxele, iar in partea superioara se afla o camera foto de 4 megapiexli care, pe langa realizarea de fotografii, poate fi folosita si pentru a inregistra date despre sanatate. Astfel, utilizatorul face o poza a alimentelor din farfurie, iar ceasul le eticheteaza daca sunt "cereale" sau "grasime". Alte functii pentru pasionatii de fitness includ pasii pe care utilizatorul i-a parcurs, rata ritmului cardiac sau nivelul de calorii consumate. Bateria tine pana la 10 ore.

Sursa foto: lesnumeriques.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele