IT & C

Samsung - cistigator la premiile EISA 2004

Anual, Asociatia Europeana pentru Sunet si Imagine ( EISA ) alege cele mai bune produse lansate pe piata articolelor foto , video, audio, home theatre si dispozitive electronice mobile. Premiile EISA, decernate pe baza performantelor tehnologice, de design, ergonomice, a raportului pret/calitate si a potentialei popularitati in rindul publicului, sint considerate cele mai importante premii din lume in domeniul produselor electronice avansate de larg consum. Juriul EISA (Asociatia Europeana pentru Sunet si Imagine) a decernat titlul Televizorul European al Anului 2004-2005 modelului Samsung SP-50L7HX. Acesta ofera o varietate de caracteristici digitale (interfata digitala audio/video pentru sursele de semnal de inalta definitie, cip DLP avansat, HD2+, tehnologie video exclusiva Samsung - DNIe, pentru detalii fine etc.) si va fi disponibil din aceasta toamna, la pretul de 4.990 de euro.
Mentiunea pentru Sistemul European de Home Cinema al Anului 2004-2005 a revenit modelului Samsung HT-DS460 (sustine o multitudine de formate de disc, inclusiv DivX). Acesta va intra pe piata tot din toamna, la un pret de 599 de euro. Nu in ultimul rind, Noul Media Player European al Anului 2004-2005 este Yepp YH-999, un centru media portabil cu harddisk de 1,8 inch si 20 GB capacitate de stocare pentru fisiere MP3, WMV si JPEG. Display-ul TFT-LCD permite vizionarea imaginilor la rezolutie QVGA, pretul recomandat pentru produsul care va fi, de asemenea, disponibil din toamna acestui an fiind de 599 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele