IT & C

#idea #premiere #televizor #yp-s2 #samsung #blu ray

Samsung castiga 8 premii IDEA

Samsung este compania castigatoare a nu mai putin de 8 premii International Design Excellence pentru anul 2009, incluzand distinctia de aur pentru seria de televizoare 7000 LED HDTV, player-ul Blu-ray BD-P4600 si cuptorul Dual-Cooking BTS1.

Premiile au fost anuntate de catre revista BusinessWeek si de Industrial Designers Society of America. IDEA ( Samsung Go(tm) (N310): Samsung Go are un exterior in forma de portofel ce adaposteste un display LED de 10,1 inch. Conceput pentru confort si portabilitate, dispune de taste in forma de pietra rotunda, margini imbracate in sticla, procesor Intel Atom si o multitudine de optiuni de conectivitate.

Campanie sociala prin telefon - Live: Cu acest smartphone te poti conecta la campaniile de responsabilitate sociala, contribui la cauzele tale preferate si genera stiri pentru acele cauze, evidentiindu-le totodata pe spatele telefoanelor. In calitate de "primul smart phone implicat social", acest telefon poate fi personalizabil pentru a sustine jungla amazoniana cu un capac verde si o forma de frunza incrustata, incalzirea globala este reprezentata de un design ce infatiseaza un urs polar iar problema foametei copiilor din Africa de o carcasa portocalie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele