IT & C

#samsung #camcorders #camera video #tehnologie ssd

Samsung anunta o noua serie de camcordere

Samsung isi extinde familia de camcordere digitale full-HD prin lansarea a patru noi modele, HMX-H106, HMX-H105, HMX-H104 si HMX-H100.

Modelul HMX-H106 este primul camcorder care are integrat un drive SSD intern de 64 GB.

Cu tehnologie SSD

Noua serie h ">H ofera utilizatorilor performanta ridicata, filme in format full-HD, renumitele lentile HD Schneider Kreuznach Varioplan cu stabilizator optic de imagine si design de varf. Totusi, cea mai importanta caracteristica este posibilitatea folosirii drive-ului Solid State Drives ce ofera memorie interna.

Modelul HMX-H106, noua vedeta a seriei de camcordere full-HD, este primul din lume care are integrata drive-ul solid state drive (SSD) cu o memorie de 64 GB. Tehnologia Samsung SSD ofera un avantaj substantial in comparatie cu Hard Disk Drives (HDD), facandu-se remarcat printr-o performanta superioara si o memorie interne mult mai durabile.

Spre deosebire de HDD, tehnologia Samsung SDD este mult mai usoara, compacta si foarte silentioasa. Totodata, emite o cantitate foarte mica de caldura. De asemenea nu dispune de parti miscatoare, fapt ce reduce in mod semnificativ consumul total de energie si msreste fiabilitatea. Inexistenta partilor miscatoare face ca tehnologia SSD sa fie mai durabila si rezistenta la soc si vibratii.

Ce stiu HMX-H105 si HMX-H104

HMX-H105 si HMX-H104 dispun de o memorie SSD de 32 GB si respectiv 16 GB  si, la fel ca in cazul HMX-H106, permit consumatorilor sa mseasca capacitatea memoriei folosind un card de memorie SD/SDHC.

Modelul HMX-H100 nu include un drive SSD intern si necesita folosirea unui card de memorie. Noua serie H full-HD utilizeaza o compresie H.264, ce mareste semnificativ timpul de inregistare.

Daca este folosita rezolu?ia full-HD si este setat modul normal de inregistrare, utilizatorii pot capta pana la trei ore direct pe memoria de 16 GB a modelului HMX-H104, sase ore pe memoria de 32 GB a modelului HMX-H105 si 12 ore pe memoria de la 64 GB a modelului HMX-H106.

Lentile performante

Lentilele Schneider dispun de asemenea de o distanta focala de 37 mm. Spre deosebire de alte camcordere ce ofera un tip de unghiulatie standard 40-50 mm, lentilele Schneider cu unghi larg de 37 mm permit utilizatorilor sa capteze cat mai mult din scena dorita. Astfel camcorder-ul este ideal pentru inregistrarea unor grupuri mari, landscape-uri sau chiar momente din timpul evenimentelor sportive.

Lentilele Schneider ajuta de asemenea la captarea de filme remarcabil de clare si exacte, cu o reproducere acurata a culorilor. Conexiunile directe HDMI permit utilizatorilor sa se bucure fara efort de continutul full-HD pe ecranul HDTV. De asemenea utilizatorii pot capta imagini digitale de 4,7 megapixeli datorita blitului cu strob incorporat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele