IT & C

#samsung #3d led tv 9000 #full hd

Samsung 3D LED TV 9000, seria cu cele mai subtiri TV-uri

A fost lansata cea mai subtire serie de televizoare LED full HD 3D, modelele premium Samsung 3D LED HDTV 9000 care au o grosime de doar 7,98 mm, iar fiecare dintre dispozitive vine cu doua tunere integrate.

Seria premium Samsung led tv 9000 dispune de o rama subtire, de otel inoxidabil care mareste linia subtire a televizorului si care integreaza in acelasi timp un tuner, boxe, un picior translucid si un touchpad auto-sliding. Seria 9000 vine echipata cu patru porturi HDMI si port USB 2.0 pentru redarea diverselor fisiere multimedia direct de pe drive-ul flash sau USB hard disk extern .

Seria 9000 este insotita de o telecomanda premium cu ecran tactil color de trei inch, ce afiseaza feed-uri live al unui post TV in timp ce urmaresti alt post, sau ale unui film ce ruleaza de pe Blu-ray sau DVD player . Telecomanda functionala precum un smartphone, asigurand usurinta si rapiditate in navigarea continutului.

Aceasta dispune de o conexiune jack pentru casti si modul Twin Display, ceea ce iti permite sa urmaresti simultan programele de la televizor si filmele de pe Blu-ray. Telecomanda include functia Allshare, ecranul putand fi convertit intr-o tastatura QWERTY, iar tehnologiile Wi-Fi (2,4 Ghz) si infrarosu controleaza televizorul si dispozitivele STB si AV cu ajutorul tastelor de pe ecran.

Samsung Seria 9000 dispune de Clear Motion Rate 800, noul standard de claritate a miscarii bazat pe masurarea rezolutiei dintr-o scena in miscare, 3D Hyper Real Engine si procesorul 3D brevet Samsung. Procesorul 3D, primul din clasa sa, este optimizat si compatibil cu toate formatele 3D precum formatul side-by-side, formatul top-to-bottom, dar si standardul Blu-ray 3D full resolution.

Tehnologia poate fi aplicata si pentru a converti continut 2D in 3D indiferent de sursa: programe TV, jocuri si DVD-uri legale - totul in timp real. Cand televizorul nu este in modul 3D, poti reveni la una dintre cele mai performante imagini ale unui televizor full HD de pe piata. In plus, tehnologia Samsung 3D ofera imagini folosind un spectru color integral pentru o experienta uimitoare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele