IT & C

#3d #benq #educatie #proiector

S-au lansat proiectoare pentru elevi cu tehnologia 3D

BenQ completeaza segmentul educational cu o noua serie de proiectoare , atat pe placul profesorilor, cat si al utilizatorilor de business.

Noua serie de proiectoare educationale de la BenQ se remarca prin costuri de intrerinere reduse, o durata de viata prelungita si utilizare intuitiva.

Pentru utilizatori

Utilizatorii din mediul educational vor descoperi cea mai buna solutie de proiectie in noile dispozitive de la BenQ, atat din punct de vedere al performantelor, cat si din punct de vedere al costurilor.

In primul rand, proiectoarele DLP de la BenQ ofera un avantaj prin costul redus de intretinere, prin caracteristicile precum etansarea perfecta a sistemului de proiectie si mini-ecranelor, care elimina nevoia de inlocuire si curatare frecventa a filtrelor, protectia impotriva prafului s redarea unor culori vii, clare, ce nu se degradeaza in timp. Sistemul inteligent de intretinere a lampii prelungeste durata de viata a proiectorului, prin reducerea temperaturii de operare.

Monitorizarea facila si functiile de protectie importante pentru utilizatorii IT din mediul educational includ functia de control Crestron RoomView LAN si protejarea informatiilor prin parola. I plus, institutiile dotate cu oricare din noile proiectoare educationale de la BenQ (ce dispun de aplica?ia standard RoomView Express), cu ajutorul unei retele Crestron, sunt capabile de administrare si control facil in timp real a pana la 250 de proiectoare, pe langa celelalte dispozitive audio-video, ecrane, lumini etc.

Pentru profesori

Toate cele sase modele dispun de suport 3D stereoscopic, de cele mai noi tehnologii pentru afisare in mediul educational, ce imbunatatesc metodele de predare, prin redarea unor reprezentatii vizuale reale studentilor/elevilor (subiecte de anatomie, geometrie, biologie si chiar istorie si astronomie ).

Rezolutia XGA a tuturor modelelor reprezinta un raspuns pentru preferintele de vizualizare a profesorilor, respectiv 1024 x 768, precum si nivelurile foarte scazute de zgomot de imagine, pentru o lecturare mai facila si atentie mai sporita din partea auditoriului.

Instalarea rapida se datoreaza detectiei automate a sursei, functiei Wall Color Correction (corectia proiectiei in functie de culoarea peretelui), modurilor presetate si ajustarii automate, ce le confera profesorilor un sentiment de incredere si un nivel mai ridicat de confort, odata cu integrarea tehnologiilor avansate in programa scolara .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele