IT & C

#microsoft #activation technologies update #windows 7

S-a lansat Windows Activation Technologies pentru Windows 7

Microsoft lanseaza un update pentru Windows Activation Technologies, setul de componente de activare si validare prevazute de Windows 7.

Denumit Windows activation technologies update pentru Windows 7, acesta este capabil sa detecteze mai bine de 70 de vulnerabilitati de activare cunoscute. In acelasi timp, update-ul detecteaza daca versiunea Windows 7 instalata este autentica si protejeaza mai eficient PC-urile clientilor, asigurand integritatea licentelor acestora.

Protejare sistem

Update-ul este optional si este valabil pentru toate editiile Windows 7. Acesta va fi disponibil online pe site-ul Microsoft incepand cu data de 16 februarie si pe Microsoft Download Center incepand cu data de 17 februarie. In cursul lunii februarie 2010, update-ul va fi oferit si prin intermediul Windows Update.

Odata instalat, update-ul protejeaza sistemele utilizatorilor identificand vulnerabilitati deja cunoscute, care le pot afecta experienta PC. Daca sunt intalnite vulnerabilitati de activare, se va emite o alerta oferind optiuni pentru rezolvarea problemei. Daca utilizatorul nu foloseste o versiune autentica de Windows 7, va fi informat prin intermediul notificarilor ca versiunea care ruleaza pe PC-ul sau nu este autentica, afisand casete de dialog informationale, oferind utilizatorului fie optiunea de a obtine mai multe informatii, fie de a achizitiona o versiune autentica de Windows.

Imaginea de fundal se va transforma intr-un ecran negru, in timp ce aplicatiile si shortcut-urile utilizatorului raman neschimbate. Alertele vor continua sub forma unor remindere si un watermark persistent pe desktop. Spre deosebire de update-urile anterioare, care atentionau utilizatorul in momentul in care o noua versiune era disponibila, cel de acum verifica PC-urile la fiecare 90 de zile pentru noi vulnerabilitati.

Alte detalii


Un alt aspect esential este faptul ca update-ul nu va reduce functionalitatea Windows 7. Chiar daca este gasita o vulnerabilitate de activare, utilizatorii au in continuare acces complet la programe si date, aplicatiile vor functiona in mod normal, iar accesul la informatiile personale va ramane neschimbat.

In timpul validarii, Windows va descarca cele mai noi "semnaturi" utilizate in identificarea de noi vulnerabilitati de activare. Daca fisierele de baza ale licentei au fost afectate, update-ul are capacitatea de a le restaura, asigurand integritatea copiei Windows a utilizatorului. Desi serverele Microsoft sunt contactate in cazul fiecarei amenintari, informatiile primite de la PC-uri in timpul acestor verificari nu cuprind datele personale ale utilizatorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele