IT & C

#adobe #adobe photoshop #adobe CS6

S-a lansat suita Adobe CS6. Afla cat costa!

Adobe CS6, cea mai noua versiune a popularei suite de aplicatii profesionale pentru design, a fost finalizata si poate fi achizitionata incepand cu data de 7 mai, conform go4it.ro.

Suita Adobe CS6 beneficiaza de versiuni compatibile atat cu sistemnele de operare Windows, cat si Mac OSX. CS6 contine update-uri pentru aplicatiile Adobe Creative Suite, inclusiv Adobe After Effects si Adobe Photoshop.

Preturile incep de la 699 dolari, suma care reprezinta valoarea unei licente Photoshop. Cei care isi doresc pachetul Master Collection, in care sunt incluse 16 aplicatii, vor trebui sa scoata din buzunar 2599 de dolari.

Din pacate, versiunea de incercare a suitei Adobe Photoshop CS6 Beta disponibila pana acum la download gratuit a fost retrasa. Cei care au apucat sa descarce Adobe Photoshop CS6 Beta vor putea sa foloseasca in continuare acest program, pana cand va expira perioada de incercare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele