IT & C

#platforma #amd #quad-core #cpu

S-a lansat primul CPU Quad-Core cu pret sub 100 USD

Primul CPU Quad-Core din industrie cu pret sub 100 USD alimenteaza noile platforme desktop AMD pentru segmentul mainstream.

Aceasta platforma AMD a fost conceputa astfel incat sa poata profita de avantajele oferite de noul sistem de operare Windows 7.

Platforma AMD

Comparat cu procesoarele concurente ce au un pret similar, noul procesor AMD Athlon II X4 620 ofera o performanta multitasking superioara, permitand utilizatorilor mainstream sa aiba parte de o eficienta sporita, cu un pret mai redus.

Platforma desktop AMD pentru segmentul mainstream foloseste suita de aplicatii software AMD pentru a aduce imbunatatirea performantelor generale. De exemplu, tehnologia ATI Stream permite accelerarea hardware ce poate micsora timpul de conversie al fisierelor video HD, obtinand rezultatul intr-un timp mult mai scurt.

Combinand eficienta procesorului pe 45nm (nanometri) cu tehnologia de management a energiei detinuta de aceasta platforma, un sistem ce detine procesor AMD Athlon II este capabil sa ofere o experienta video pe suport Blu-ray la un consum de energie mai mic ca cel al unui bec standard de 75 wati.

Segmente de folosire

Aceasta platforma poate imbunatati si experienta utilizatorilor din segmentul de business, folosindu-se de tehnologia AMD Business Class.

Cu aceasta a doua generatie de platforme comerciale , partenerii AMD din industrie pot oferi o varietate extinsa de modele desktop PC , ce ofea eficienta energetica, productivitate ridicata si experiente vizuale de exceptie.

Totodata, platforma AMD mai ofera un suport foarte bun pentru o administrare de baza, securitate si capabilitati de virtualizare necesare in acest moment in mediul de afaceri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele