IT & C

#endpoint protector 2009 #mac os x snow leopard #windows 7

S-a lansat o noua solutie de securizare, compatibila cu Windows 7 si Mac OS X Snow Leopard

CoSoSys anuntat lansarea celei mai recente versiuni a aplicatiei Endpoint Protector 2009, o noua solutie de acest tip compatibila cu noul sistem de operare Windows 7 si cu cea mai recenta versiune Mac OS X Snow Leopard .

Cu aceasta noua versiune a solutiei isi propune sa le permita companiilor sa isi protejeze clientii de riscurile ce vin cu portabilitatea si mobilitatea extrema a datelor din mediul de afaceri.

Software de protectie

endpoint protector 2009 este prima solutie de acest tip ce ofera control sporit asupra datelor confidentiale ale companiilor, ajutandu-le astfel sa administreze eficient amenintarile informatice specifice mediului modern de afaceri, de la competitori si fosti angajati cu rele intentii, la pierderi accidentale de date.

In acelasi timp, Endpoint Protector este gandit pentru a le oferi firmelor avantajul competitiv de care au nevoie pentru a-si maximiza profitul, solutia ajutandu-le sa economiseasca timp si bani, punandu-le la dispozitie o interfata intuitiva si usor de invatat atat pentru administratorii de sistem, cat si pentru angajatii non-tehnici.

Compatibilitate

Software-ul este conceput pentru a minimiza amenintarile interne, a reduce riscul scurgerilor de date si a controla dispozitivele conectate la calculator.

Solutia le permite departamentelor IT sa controleze in mod proactiv utilizarea interna a dispozitivelor, in timp ce inregistreaza toate datele transferate prin retea si cripteaza datele in tranzit pe dispozitivele portabile.

Noua versiune Endpoint Protector este disponibila ca versiune de incercare gratuitai de 30 de zile pentru Windows XP, Vista, Windows 7 si Mac OS X sau demo online pe site-ul producatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele