IT & C

#dada #eveniment #notebook #laptop #rolly #vaio #sony

S-a lansat colectia de toamna Sony Vaio

Sony Vaio si DADA au colaborat pentru lansarea colectiei de toamna Vaio 2008.

Evenimentul a avut loc in restaurantul DADA, unde moda a fost combinata cu tehnologia.

Laptopuri fashion

Sony VAIO a lansat astazi colectia sa de notebook-uri pentru toamna lui 2008. Modelele prezentate au facut parte din Seria CS si AW. Pe langa aceastea, Sony a prezentat si cateva notebook-uri din seria FW, lansata de Vaio in vara acestui an.

Evenimentul a debutat cu defilarea colectiei de moda "DADA - Trecut si Viitor". Tinutele s-au asortat cu nunatele laptopurilor prezentate, disponibile in nuante sidefate de roz, alb, bordeaux si negru. Notebook-urile VAIO prezentate au fost cele din seria CS. Vestimentatia a fost creata de creatoarea de moda Edita Lupea.

"Notebook-urile CS reprezinta un partener, nu un instrument. Daca aveti nevoie de un instrument, exista suficiente alte modele. Insa va doriti ceva special, un model aflat in avangarda tehnologiei si a design-ului, atunci va aflati unde trebuie", a declarat Hidetoshi Takigawa, Marketing Director al Vaio pentru Europa.

Dupa prezentarea de moda

Oficialii Sony Vaio au prezentat caracteristicile notebook-urilor din Seria CS11 si ale modelul AW11Z/B, numit si "noul centru multimedia mobil", pentru ca laptopul are un ecran de dimensiuni generoase si o putere foarte buna de procesare.

Tot in cadrul evenimentului au fost demonstrate functiile multimedia ale noilor modele Vaio, ce au fost conectate la alte echipamente Sony precum Sony, playere muzicale Sony Walkman, camera video TG3 ce cele mai mici dimensiuni care capteaza sau player-ul muzical si dansator Sony Rolly , care si-a aratat capacitatea de a-si sincroniza miscarile de dans pe muzica.

Despre notebook-rile prezentate

Sony Vaio CS11, este un laptop recent lansat pe piata cu dimensiuni de 245 mm x 39,8 mm x 336 mm si care cantareste 2,6 Kg. Sony Vaio CS11, este un laptop cu un design aparte, dar care nu compromite tehnologia. Laptopul are sistem tactil de control audio video. Pentru ca sunt dispozitive "fashion", modelele din aceasta gama sunt asortabile cu aproape orice tinuta datorita design-ului disponibil in patru culori: rosu, roz, alb si negru.

Laptopurile Sony Vaio din seria AW sunt si ele recent lansate si au dimensiuni asemanatoare cu cele din seria CS. Modelul prezentat, 11Z are dimensiuni de 288 mm x 39,7 mm x 437 mm si cantarest 3,9 Kg. Modelele din acesta seria sunt supranumite si "centre multimedia mobile HD” pentru ca au o diagonala a ecranului de 18,4 inchi si dispune de tehnologia X-black cu iluminare duala a ecranului. Aceasta seria este in special destinata fotografilor profesionisti si posesorii camerelor video full HD vor putea aprecia cu  redarea culorilor.

Seria Sony Vaio FW21 cuprind laptopuri cu dimensiuni de 261 mm x 37 mm x 384 mm si care cantaresc 3,1 Kg. Seria Sony Vaio FW a fost proiectata pentru divertismentul High Definition de generatie urmatoare. Modelul prezentat include functii high-def precum aspectul 16:9 al imaginii, ecran wide si cititor Blu-ray Disc. Rezolutia de 1.600 x 900 ofera o suprafata de lucru imensa si capacitatea de a reproduce perfect filmele HD în format 16:9.

"Seria CS este disponibila in culori proaspete iar eleganta este unul dintre argumentele sale importante, modelele fiind tot atat de inteligente pe cat sunt de atragatoare. Notebook-urile CS11 pot deveni o parte distincta? din stilul de viata al utilizatorului, permitandu-i sa comunice, sa-si gestioneze continutul digital si sa se distreze, totul in acelaai timp," a mai adaugat Hidetoshi Takigawa.

Dansul Rolly la evenimentul Sony

Dupa cum am spus Sony Rolly este un player audio portabil care vine cu difuzoare stereo confectionate din neodim care schimba radical calitatea sunetului. Pe scurt, Rolly este un simplu player audio, de dimensiuni relativ reduse, care se roteste si danseaza pe ritmul muzicii redate.

Sony nu se afla la prima realizare a unui robot inteligent, prima jucarie care a acaparat inimile iubitorilor de tehnologie fiind cainele-robot Aibo. Desi utilizatorii il considerau pe Aibo, dezavantajul lui a fost pretul prea piperat si in scurt timp Sony a renuntat la el.

Abilitatea de a se misca a robotului este obtinuta prin utilizarea a sase componente mobile, alcatuite din rotite, brate si articulatii, a caror miscare este coordonata cu aprinderea a doua randuri de leduri ce pot reda peste 700 de nuante diferite.

Un amplificator digital si doua boxe orizontale cu magneti din neodim permit utilizatorilor sa asculte muzica redata de Rolly, indiferent unde se afla acesta in camera. Sony este disponibil si in Romania pentru pretul de 300 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele