IT & C

#duplex a4 #canon #scanner

S-a lansat cel mai portabil scanner duplex A4

Canon imageFORMULA P-150 este cel mai rapid scanner A4 portabil din piata, dotat cu modul duplex.

Modelul a fost conceput sa atraga utilizatorii din sectorul agentiilor de vanzari sau al utilizatorilor mobili, segment aflat intr-o continua crestere.

Unicat

Canon imageFORMULA P-150 este un produs unic pentru clasa din care face parte, detinand un soft integrat ce permite scanare imediata pe orice PC, cele mai rapide viteze de scanare pentru un dispozitiv ce foloseste o alimentare pe USB si un document feeder ce poate contine 20 de coli.

Capabil sa scaneze pana la 15 pagini pe minut, modelul Canon imageFORMULA P-150 opereaza la o viteza de doua ori mai mare decat cea a celui mai apropiat competitor si isi poate mentine performantele folosind doar alimentarea pe USB. Unul dintre cele mai mici scannere A4 Duplex disponibile pe piata, Canon imageFORMULA P-150 este dispozitivul perfect pentru utilizatorul aflat in miscare, acasa sau la birou.

Desing slim


Design-ul slim al modelului Canon imageFORMULA P-150 se potriveste perfect mediilor de lucru SOHO, unde spatiul de pe birou este de cele mai multe ori limitat, iar usurinta in utilizare permite pana si incepatorilor sa lucreze rapid si eficient.

Softul CaptureOnTouch Lite integrat, permite utilizatorilor se conecteze scannerul la orice computer desktop sau laptop, fara a fi necesara instalarea de drivere sau pachete de aplicatii suplimentare, transformand astfel modelul imageFORMULA P-150 intr-un scanner cu adevarat portabil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele