IT & C

Romtelecom intra pe piata cu un nou concept

Romtelecom a deschis in Bucuresti, in b-dul Balcescu 36, primul centru de telecomunicatii din tara destinat in special clientilor de afaceri, deschis 7 zile din 7, intre orele 10-22, si care se doreste a fi un nou concept de prezentare a solutiilor si pachetelor de servicii oferite de Romtelecom.

In aceasta locatie clientii pot primi informatii, de la expertii consultanti prezenti in magazin, despre toate produsele si serviciile Romtelcom, dar si ale subsidiarelor sale, ARtelecom si Cosmorom. De asemenea, clientii pot alege din oferta de peste 50 de tipuri de terminale telefonice, la care se adauga faxuri, minicentarle telefonice, cartele telefonice si preplatite Evrikrad si Vocenet. Printre serviciile furnizate se numara ISDN, robotul telefonic virtual (Voces, Voces Pro si Tello), pachetele ACCES (ISDN & Internet) si Avantaj, transmisii si receptii fax. Tot aici se inregistreaza solicitari pentru toate tipurile de servicii de telcomunicatii, se elibereaza facturi detaliate si se incheie contracte de acces Internet prin ARtelecom si de telefonie mobila prin Cosmorom.

Desi nu a precizat la cat se ridica investitia realizata de Romtelecom pentru deschiderea acestui centru, directorul comercial al operatorului de telecomunicatii, Pieter Bakker, a anuntat ca in cateva saptamani vor mai fi deshise inca 3-4 magazine moderne, dedicate pe segmente de piata nu numai consumatorilor casnici si IMM-urilor sau micilor intreprinzatori .

,,In maxim unu doi ani vom deschide 30-40 de astfel de locatii in toata tara, pentru ca scopul urmarit de Romtelecom este de a deveini un retail de angervura pe piata romaneasca', a spus Bakker.

De asemenea, Romtelecom promite ca prin telefon clientii vor putea obtine nu numai informatii ci chiar vor putea comanda servicii prin reteaua nationala Call Center care va fi pusa la punct in urmatorii doi ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele