IT & C

Romani la World Cyber Games

Constanta a gazduit etapa finala pentru Romania a competitiei World Cyber Games, destinata celor mai talentati dintre cei care au facut o pasiune pentru jocurile video.

Pentru a patra oara consecutiv, in urma unui meci de baraj foarte strans necesar stabilirii castigatorilor, echipa "The Elder Gods" (TEG) a castigat finala in fata adversarilor de la "Earth Quake" (EQ). Echipa TEG a fost alcatuita din Mircea Valentin Predut, Jawich Taofik, Hansa Alexandru Mihnea, Lazar Boea Adrian Florin si Paka Marian Daniel, toti din Bucuresti.

Pe parcursul finalei din acest an a competitiei World Cyber Games, etapa pe Romania, s-au jucat peste 100 de meciuri intre cele 44 de echipe prezente, fiecare meci avand o durata de aproximativ o ora, timp in care viteza de reactie si cunostintele despre joc ale echipelor au fost puse la incercare.

Castigatorii vor avea sansa de a-si demonstra talentul in cadrul etapei finale, la nivel mondial, a competitiei World Cyber Games, ce va avea loc la Singapore in luna noiembrie, unde "The Elder Gods" vor reprezenta Romania. Pentru concursul final este pus in joc un premiu de 500.000 de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele