IT & C

Ringtonuri personalizate pentru telefoane

Pentru cei care cred ca telefoanele mobile pot fi suparatoare, o veste buna: tonuri rignback personalizate in curand vor fi disponibile.

Un ringback ton este ceea ce un utilizator aude in timp ce formeaza un numar de telefon , din momentul in care incepe sa formeze numarul si pana cand i se raspunde la apel. Toti operatorii de servicii telefonice din intreaga lume utilizeaza acelasi sunet "ring, ring" pentru a acoperi ceea ce ar trebui in mod normal sa fie liniste.



Acum un mic numar de furnizorii de servicii telefonice din Asia ofera tonuri ringback personalizate. Astfel, in schimbul sunetului obisnuit, utilizatorii pot acum sa aleaga, spre exemplu un cantec al Shaniaei Twain, sau chiar sa-si inregistreze singuri ceea ce doresc sa auda.
Anul trecut, compania koreana SL Telekom a oferit utilizatorilor sai o lista de 40 de melodii pentru a personaliza soneriile conventionale. De asemenea doua companii similare chineze au inceput sa ofere servicii similar incepand cu aceasta luna.


Noua tehnologie trece prin aceasi metamorfoza ca si ring tonurile pentru telefoanele mobile, care au trecut de la soneriile traditionale la melodii aflate in topurile muzicale. Vanzarile de ring tonuri au generat venituri substantiale pentru operatorii din Asia si Europa.
Furnizorii de tonuri ringback spun ca la fel ca si tehnologia ring tonurilor, noua tehnologie le ofera noi surse de obtinere a veniturilor.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele