IT & C

#quickscann #online.malware #virus

QuickScan, disponibil pentru integrare

QuickScan, tehnologia BitDefender pentru diagnosticarea rapida a sistemelor posibil infectate, a fost recent lansata pentru pentru integrare.

QuickScan a fost lansat in februarie 2009 si este unul dintre cele mai rapide scanere online on-demand , scanand toate aplicatiile care ruleaza la momentul scanarii pe deoparte si toate punctele critice dintr-un sistem pe de alta in mai putin de 60 secunde.

In pagina online

QuickScan poate fi integrat si in pagini web , astfel incat vizitatorii acestora pot fi avertizati rapid in cazul in care un virus este activ in sistemul acestora. Sistemul este compatibil cu toate browserele populare de internet. Exista disponibila o extensie pentru Firefox, un ActiveX pentru Internet Explorer si o extensie pentru Chrome.

Daca utilizatorul foloseste Opera sau un alt browser, este disponibil un plug-in generic care se instaleaza foarte usor. La accesare , site-ul care are integrat QuickScan identifica browser-ul utilizatorului si in cazul in care componenta pentru browser-ul respectiv nu este instalata, utilizatorul primeste un prompt cu instalarea acesteia.

Rulare online


QuickScan poate rula online de pe orice sistem conectat la internet si nu foloseste resursele sistemului decat pentru enumerarea aplicatiilor care sunt active in acel moment.  

QuickScan poate fi folosit si de utilizatorii care au deja o solutie antivirus instalata (este chiar recomandat in situatiile in care utilizatorii sunt nesiguri de eficienta solutiei pe care o au instalata).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele