IT & C

#quickmobile.ro #telefoane mobile # tablete #quickmobile #accesorii smartphone #eBook reader

(P) QuickMobile a ajuns la 1 milion de clienti

(P) QuickMobile a ajuns la 1 milion de clienti

QuickMobile a intrat in topul companiilor romanesti de elita, atingand pragul important de 1 milion de clienti. Numarul de 1 milion confirma orientarea catre client a QuickMobile si calitatea serviciilor sale.

QuickMobile multumeste fiecarui client care i-a acordat increderea si a contribuit astfel la atingerea acestui prag important: 1.000.000 de romani au avut incredere in QuickMobile si atat de multi clienti satifacuti nu pot gresi.


Quick Service


Un element important in succesul QuickMobile este primul serviciu door-to-door din tara noastra: QuickService. Serviciu gratuit in Romania, QuickService asigura garantia produselor achizitionate prin QuickMobile si ofera service 24/7 prin intermediul celei mai performante platforme service, ce poate fi accesata pe QuickService.ro.


Import direct si magazine de desfacere


Premierele si preturile cele mai bune sunt asigurate prin importul direct al electronicelor in Romania: telefoane mobile, laptopuri, eBook readere si alte gadgeturi produse de cele mai mari branduri din lume.

Cele 11 magazine de desfacere si insule QuickMobile, alaturi de parteneriatul Shop-in-Shop Real-QuickMobile disponibil in 24 de locatii au jucat un rol important in atragerea a 1.000.000 clienti din Romania, la fel ca si site-ul QuickMobile.ro, unul dintre cele mai apreciate magazine online din tara noastra in domeniul IT.


QuickNews si ClubQ


Sistemul de informare al clientilor, QuickNews, pe canalele de socializare si pe blogul QuickMobile a contribuit semnificativ la recordul important, alaturi de ClubQ, ce permite clientilor accesul intr-o comunitate selecta, in care pot beneficia de oferte exclusive.


Personalul QuickMobile


Respectul acordat clientilor si ajutorul pentru solutionarea oricarei probleme sunt calitatile pentru care personalul QuickMobile este laudat de clienti. Angajatii QuickMobile contribuie la rezolvarea rapida a problemei clientului indiferent de departamentul din care fac parte sau de statut.

Oferta de electronice a QuickMobile include si tablete, aparate foto, accesorii si MP3 Playere, alaturi de smartphone-uri, laptopuri si eBook readere, produse de cele mai importante si mai cunoscute branduri de electronice din lume.

QuickMobile multumeste fiecarui client in parte pentru increderea acordata si continua sa ofere produse in premiera in tara noastra, concursuri, promotii si oferte speciale, alaturi de servicii de calitate.

 


  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele