IT & C

#qlikview #qliktech #aplicatie #software #business intelligence

QlikView, software pentru birou si acasa

QlikTech lanseaza prin partenerii sai locali, cea mai noua versiune a aplicatiei de analiza si optimizare a afacerii, QlikView 9.

Aceasta este o aplicatie de Business Intelligence (BI) care poate functiona la fel de bine in implementari locale, pe notebook sau pe mobil.

Pentru companii

Aplicatiile de analiza si optimizare a afacerii se adreseaza companiilor pentru care timpul de adoptare a deciziei reprezinta un factor esential in functionarea optima a companiei.

Spre deosebire de sistemele operationale, precum ERP (Enterprise Resource Planning) sau CRM (Customer Relations Management), care se limiteaza la automatizarea proceselor si gestionarea intrarilor si iesirilor unei firme, sistemele concepute pentru analiza si optimizarea afacerii (BI) au un rol instrumental in eficientizarea proceselor decizionale.

QlikView 9 se recomanda in fata altor sisteme BI prin livrarea unei valori adaugate duble la jumatate din costurile obisnuite, implementarea aplicatiei putandu-se realiza intr-un sfert din timpul necesar solutiilor concurente.

Pentru acasa

Desi aplicatia este in special conceputa pentru companii si mediile business acesta poate deveni foarte usor si un program ce poate fi folosit de orice membru al familiei pentru diferite scopuri.

Gestionarea bugetului familiei, al chetuililor sau alte activitati care tin de casa (exemplu, prepararea diferitelor retete in functie de alimentele disponibile in casa) poate fi un subiect pe care Qlikview il poate calcula.

Pentru utilizatorii de acasa, QlikTech pune la dispozitie o versiunea a aplicatiei gratuita care poate fi descarcata online de pe site-ul oficial.

General

In mare, QlikView faciliteaza monitorizarea, structurarea si analiza unui volum impresionant de date relevante pentru procesele de business, indiferent de dimensiunea companiei sau domeniul de activitate. Astfel, QlikView este o solutie  pentru optimizarea procesului decizional din domenii variate precum vanzari, marketing, aprovizionare si management, finante, resurse umane, productie, administrayie publica sau IT.

"Timpul de obtinere a valorii adaugate si modul de utilizare sunt acum fortele definitorii care influenteaza adoptarea sistemelor de analiza si optimizare a afacerii. QlikView 9 este ideal pentru companiile frustrate de uncercarile nereusite de a implementa sisteme BI de la vendori precum SAP Business Objects, IBM Cognos sau Oracle", a declarat Lars Björk, CEO al QlikTech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele