IT & C

#project glass #realitate augmentata #ochelari realitate augmentata

Project Glass: Google prezinta noi functii ale ochelarilor pentru realitate augmentata

Google va oferi noii ochelari pentru realitate augmentata dezvoltatorilor de aplicatii la inceputul anului viitor, iar compania a oferit mai multe detalii despre progresele obtinute de Project Glass.

Controlul vocal este elementul principal de control al noilor ochelari pentru realitate augmentata Project Glass, iar noua demonstratie a prezentat prima comanda vocala implementata pana acum, cea pentru deschiderea camerei foto.

Demonstratia Google a inclus si functionalitatea de realitate augmentata, prin prezentarea unei imagine panoramice a unei paduri. Sistemele integrate de Google in Project Glass permit miscarea imaginii odata cu capul purtatorului, pentru o adevarata experienta de 360 grade, scrie Geek.com.

Google continua sa dezvolte optiuni pentru ochelarii de realitate augmentata, iar functii de control vocal din Google Now ar putea fi urmatoarele pe lista.



Sursa foto: CNET.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele